Дел Пиеро: Рууни е готов да поведе Англия

7933
Дел Пиеро: Рууни е готов да поведе Англия
Снимка: Getty Images/Guliver

Бившият нападател на Италия Александро Дел Пиеро се изказа ласкаво за звездата на Англия Уейн Рууни. Както е известно, на 15 юни Италия и Англия излизат един срещу друг в първия си мач от груповата фаза на световното първенство в Бразилия.

"Уейн е страхотен играч. Сега играта му е станала по-балансирана и той е готов да води отбора, коментира италианската легенда, цитиран от "BBC". - Що се отнася до предстоящия мач, мисля, че ще видим един открит футбол. Англия играе по-различно от преди. Сега британците създават повече ситуации, в които могат да вкарат голове или да направят нещо специално".

Марчело Липи: Германия ще стане Световен шампион

Марчело Липи, селекционерът, който изведе Италия до световната титла през 2006 г., предполага, че за първи път тим от Европа може да сп...

Дел Пиеро вярва в статистиката, според която Италия не губи първия си мач на Световно. Въпреки това, той е готов на изненада.

"Италия има добър баланс срещу Англия. В допълнение, италианците обикновено не губят първия си мач. Вторият двубой за нас исторически протича лошо. Така казва историята, но красотата на футбола е в това, че всичко може да се промени в рамките на няколко секунди", категоричен е бившият национал на Италия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com