Дешан: Бием Германия заради себе си, семействата си и френския народ

10231
Дешан: Бием Германия заради себе си, семействата си и френския народ
Снимка: Getty Images/Guliver

Германия има повече опит в големи мачове и това може да им даде голямо предимство, смята селекционерът на Франция Дидие Дешан.

"Германците са свикнали да играят такива мачове. Опитът е на тяхна страна, но ние ще си играем нашата игра" - коментира Дешан.

Обезводняване вкара национал на Франция в болница

Защитникът Рафаел Варан е бил приет в болница след осминафиналния мач от световното първенство между Франция и Нигерия (2:0), съобщава ...

Селекционерът пробва да свали напрежението от своя отбор, като отрече, че Франция е фаворит заради по-силните си игри на Световното до момента.

"Преди началото на шампионата Германия беше сред фаворитите. Ние - не. В един мач може да се случи всичко. Ние не се страхуваме, ще играем за себе си, за семействата си и за френския народ" - каза още Дешан.

Мачът между Германия и Франция събуди спомените за незабравимия полуфинал на световното първенство през 1982 година, когато Германия печели след изпълнение на дузпи. Четири години по-късно германците отново побеждават Франция на полуфиналите.

Йоаким Льов: Сигурен съм, че ще отстраним Франция

Селекционерът на Германия Йоги Льов се нагърби със смело обещание към феновете на Бундестима. На пресконференцията си преди днешния дву...

"Утре ще отворим нова страница от това съперничество. Ще направим всичко по силите си да зарадваме Франция" - коментира Дешан.

Очаква се в центъра на защитата на "петлите" да се завърне възстановеният Мамаду Сако, който не взе участие осминафинала с Нигерия заради контузия. Сако ще си партнира с Рафаел Варан, който е възстановен, след като се дехидратира и дори прекара няколко часа в болница след мача с нигерийците. .

Германия и Франция ще се изправят един срещу друг в един от най-интригуващите четвъртфинали на световното първенство днес на "Маракана" от 19:00ч. българско време.

Нойер се уплаши: Ние не играем добре, а Франция са много силни

В навечерието на четвъртфиналната среща от Световното първенство с Франция, вратарят на немския национален отбор Мануел Нойере отчете, ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com