Роналдо хвърли Португалия в еуфория: Готов съм!

11457
Роналдо хвърли Португалия в еуфория: Готов съм!
Снимка: Getty Images/Guliver

Добри новини за света на футбола! Последният носител на Златната топка Кристиано Роналдо е напълно възстановен от упоритата си контузия и ще бъде на линия за първия мач на Португалия на Мондиал 2014 срещу Германия тази вечер. Роналдо бе преследван от травми от края на миналия сезон, но от няколко дни тренира на пълни обороти и ще бъде на разположение на треньорския щаб на Португалия .

Клинсман: Работихме много здраво - оптимисти сме!

Селекционерът на националния отбор на САЩ по футбол Юрген Клинсман заяви, че победа срещу Гана в първия мач на тима на Мондиал 2014 мо...

"Готов съм. Тренирам пълноценно, а това означава, че се чувствам добре. Ако не съм готов, ще бъда първият, който ще каже на треньора" - каза Роналдо.

Въпреки че счупи всички голови рекорди и не спира да вкарва за своя клуб Реал Мадрид, Роналдо има само два гола на световни първенства - първият срещу Иран през 2006-а и вторият при разгрома със 7:0 срещу КНДР през 2010 година.

"Не мисля, че трябва да доказвам нещо. Само трябва да погледнете статистиката. Просто гледам напред в моята кариера, която е блестяща до момента" - каза Роналдо.

Меси: Голът, който отбелязах, ме успокои

Суперзвездата на Аржентина Лионел Меси не скри удовлетворението си от успешния старт на отбора на световното първенство в Бразилия. Къс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com