Бившият шеф на Криминалната полиция в Бургас увърта близо час защо е близък с Очите

19227
Бившият шеф на Криминалната полиция в Бургас увърта близо час защо е близък с Очите

"Работата с Димитър Желязков е като работата с всички останали служители. Има си работа, която се изпълнява. Заплатата е лично договорена с мен. Задълженията му са намиране на обекти, които да вземем и да охраняваме, защото това ни е работата. Може би най-добре ще ви обясни самият той как протича деня му на работа." Това каза управителят на охранителна фирма "Аркус – Сигурност Бургас" Иван Владимиров и уточни, че Очите е назначен на работа през 2015 година.

"Негов познат ми предложи да го взема на работа, защото огромна дейност от работата ни е свързана с много връзки, каквито той определено има. Този човек, който ни запозна, не представлява интерес за медиите. Аз не му знаех контактите и връзките, докато не видях резултат. Аз се познавам с него от близо 20 години, но не сме имали контакти от поне 15 години след като сме се запознали. Аз се пенсионирах 2004 година и не го бях виждал до 2015 година", разказа още той в интервю за bTV.

Бен Чобенчев в страната на чудесата

Бенчо Бенчев, който според някои е бенчобенчев, а според други направо Бен Чобенчев, е много повече от конкретния случай, замесен с Мит...

Владимиров отрече Димитър Желязков да е имал ръководни функции, а хората го наричали "Шефе", защото "може би изпитват известен респект от биографията му."

"В момента тече процедура по освобождаването му, заради процента му на инвалидност. В нашата фирма няма бъдеще за него", допълни още Владимиров. 

"Той няколко пъти ходи до Турция, защото там му правеха операции, след като получи известни усложнения. Той отиде за консултация в болница, където ходеше през цялото време на лечението си. Нямах представа, че е бил придружаван от Бенчо Бенчев", каза още Владимиров и обясни, че повечето информация е получил от медиите.

Иван Владимиров е бил началник на няколко РПУ-та в Бургас, синът му Методий Владимиров е зам.-директор на Бургаския затвор, а дъщеря му е Гергана Владимирова е юристконсулт на МВР-Бургас. Владимиров твърди, дъщеря му не работи в разследващ отдел на МВР: "Дъщеря ми е юрист и се занимава с много далечни неща от разследващи функции. Нещо за внуците няма ли да ме попитате?"

Бенчо Бенчев е откаран в болница

Бенчо Бенчев е откаран в болница, потвърди пред "Нова телевизия" бившият депутат от ДПС Несрин Узун. На зам.-председателя на Общинския ...

Владимиров допълни, че е бил морален и честен полицай, а отношението му към престъпниците винаги е било като към всеки човек. "Аз уважавах достойнството им и така се държаха и те с мен", твърди той.

"Преди имаше цяла служба, която търсеше работа на хора, които са излезли от затвора. Не виждам каква е пречката, след като е изтърпял наказанието си, да започне работа", -това каза Владимиров в отговор на въпрос обяснявайки как е наел на работа човек, който се е самопровъзгласил за лидер на престъпна група, която разпространява наркотици.  

На въпрос откъде са тези четвърт милион, които са минали през фирмата, Владимиров отговори, че не е документално подготвен да отговори, но всичко го има черно на бяло.

Относно Бенчо Бенчев Иван Владимиров каза: "С Бенчо се познаваме от 25 години. Той е един трудолюбив човек, уважаван от целия град. Той е бил в помощ на хората, помагал е на обикновени хора, с които е общувал."

За Несрин Узун е нелепа ситуацията, че е станал свидетел на задържането на Митьо Очите

Бившият депутат от ДПС Несрин Узун определи като нелепа ситуация факта, че е станал свидетел на задържането на Димитър Желязков - Митьо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от КРИМИ:

Мними гадателки основаха първата ясновидска къща у нас

По инициатива на ДАНС: Международна операция ще пресича контрабандни канали

Разбивал наред: Хванаха мъж, повредил 7 автомобила във Враца

Внук отмъкна 25 000 британски лири от дядо си в Хасково

Мигрантски наплив към София: МВР хвана 12 души в бус

Разбиха схема за преработка и разпространение на оръжия

За да има дело: Прокуратурата трябва да преработи обвинителния акт по "НАПлийкс"

BIRD: Димитър Стоянов бе нападнат от пиян данъчен, защо той не е задържан?

Мъж загина при катастрофа в Силистренско

Заради имунитет: Прекратиха временно делото за клевета на Гешев срещу Славов

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com