Българинът, сътворил история, среща тежко изпитание: 4-ият поставен на Sofia Open

790

Във втория ден от Sofia Open Александър Лазаров потегли с победа и записа най-големия успех в кариерата си. Четвъртата ракета на България елиминира световния номер 74. Така участващият с "уайлд кард" роден състезател се превърна и в първия българин с победи и в квалификациите, и в основната схема на турнира.

Александър Лазаров излиза за втора историческа победа на Sofia Open

Лазаров се превърна в третия българин с победа в основната схема на Sofia Open (след Григор Димитров и Димитър Кузманов), а освен това чрез успеха за първи път в историята на състезанието бе ясно (още преди мача на Димитър Кузманов), че ще има поне двама българи във втория кръг на надпреварата.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Александър Лазаров е 4,80. Ставката пък за победа на сметката на четвъртия поставен в схемата Лоренцо Мусети е 1,23. Двамата се изправят един срещу друг в директен спор за място на четвъртфиналите в турнира.

Александър Лазаров записа и първия си успех в основна схема на ATP турнир, като това се случи от четвъртия опит. Предните три също бяха в София. С успеха над Лехечка се изкачва с 25 позиции в ранглистата на живо, което означава, че ще напредне до около номер 310 в света. Едно от силните му оръжия в мача бе сервисът. Един от началните му удари дори стигна 224 км/ч (имаше и множество други над 220 км/4).

Александър Лазаров в търсене на чудото срещу 30-ия в света

Коефициентът на efbet за това Александър Лазаров да спечели сет е 2,20 (и съответно 3,80 за това да спечели точно един сет), докато ставката за сет на сметката на Лоренцо Мусети е 1,08 (и съответно 7,80 за това да спечели точно един сет).

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Efbet

Испания влиза в много тежък сблъсък...
Португалия и CR7 потеглят към...
Мондиал 2022: Звездният фаворит...
Изхвърлила Германия, изпреварила...
Англия иска да прибере световната...
Левски и Лудогорец се захапват...
Шампионът Франция среща Полша...
Времето за грешки приключи! Започват...
Без право на грешка: Аржентина...
Нидерландия и САЩ определят първия...
Португалия хвана бързия влак...
Португалия трябва да стори немислимото,...

Последни новини