Джордж Клуни: Съпругата ми е мръсница

14606

Носителят на "Оскар" Джордж Клуни получи награда за своя принос към американската култура. Той се появи със своята съпруга - Амал - на 45-ите Почетни награди на Кенеди Център.

Вечерта преди връчването на наградите двойката присъства на предшестващата събитието "Вечеря на артиста", където 61-годишният Клуни беше забелязан да коригира шлейфа на червената рокля Valentino на Амал, която включваше голямо наметало. 44-годишната адвокатка бе завършила тоалета си с червен клъч и блестящи обеци, докато Джордж бе очарователен в класически смокинг.

Двамата разговаряха с репортер на Еntertainment Tonight на събитието и разказаха за своите 5-годишни близнаци – Ела и Александър – и предстоящите празници.

"Обикновено сме в Англия около Коледа", споделя Амал. "Тази година заминаваме някъде на топло."

За децата вече са подготвили страхотни подаръци, включително и комплект влакчета.

"Ако някога успея да ги сглобя", пошегува се Джордж. "Защото това е трудната част."

Актьорът е споделял преди как неговите деца са невероятно умни, а Амал се съгласи и сподели, че те "владеят език, който ние не говорим".

"Да, а тя говори френски, така че ме разиграват, не знам какво да правя", добави Джордж през смях.

Оказва се, че децата са наследили чувството си за хумор от своите родителите и имат особена склонност към шеги, някои очевидно неуместни.

"Правят си шеги, толкова са мръсни, че дори не ми е позволено да ви кажа", споделя носителят на "Оскар".

"Чий мислиш, че е приносът за това", попита Амал деликатно, хвърляйки вината върху съпруга си.

"Жена ми е мръсна", пошегува се той. "Мръсница!".

И двамата родители обаче се гордеят с децата и смятат, че се справят добре като родители: "Ние просто отгледахме хубави деца, които се грижат за хората и поставят другите пред себе си."

"Нещо, в което и двамата сме възпитани, е: "Комуто много се дава, от него много се очаква". Така че ще очакваме много от своите деца", добавя актьорът.

Снимки: Getty Images

Що се отнася до голямата вечерна церемония и желаната награда, Джордж се възхити: "Трябва да кажа, че това е наистина красива чест... Прекарахме си страхотно в Белия дом, прекарахме си наистина прекрасно в Държавния департамент снощи. Така че всъщност беше много емоционално. Забавно е да си сред хора, които също са твои приятели, които получават това."

"В Белия дом беше Коледа и, знаете ли, когато стигна до Държавния департамент, обикновено работя", сподели Амал. "Така че беше хубаво да бъдем в прекрасна бална зала и да празнуваме Джордж и всички отличени."

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Шоубизнес

Баян от "Войната на буквите":...
Лена е отмъстена: певица се подигра...
Разгледайте имението на Дженифър...
Изненада! Краси Радков и съпругата...
Ето как ТОЧНО Лили Иванова се подготвя...
Случва се! Във втория сезон на...
Едната гърда на жената-балон...
Супермодел обещава на Путин голи...
Памела Андерсън призна: Най-чувственото...
Почина модната легенда Пако Рабан...
Survivor 7 с изненадващ нов водещ....
Тайни писма на принцеса Даяна...

Последни новини