НА ЖИВОВойната в Украйна

Кметът на Стамболийски Георги Мараджиев със заявка за трети мандат

1632

„Социология ли? За какво ми е. Всеки ден съм така. Ежедневие, изпълнено с желание за работа, заради вас, жителите на общината. За какво му трябва на човек с финансови и материални възможности седем години да е кмет и да иска още един мандат? Адреналинът, тръпката, дързостта да си винаги първи! Обичта, която виждам сред хората, гордостта от постигнатото. И не на последно място - виждам онези бегачи на къси разстояния, заели нисък старт за местните избори с неистово желание да унищожат това, което градихме седем години! Аз не обичам да се навеждам за нисък старт! Бягането е на дълги разстояния - мандат, втори, трети, без навеждане си е друго!“. С тези думи, които публикува в личната си страница във Фейсбук кметът на община Стамболийски Георги Мараджиев даде заявка за трети мандат.

Както често го прави, той лично провери как се извършват новите ремонтни дейности в града. От известно време тече ремонт на площада пред гарата. Премахнати са старите беседки и на тяхно място ще бъдат сложени нови тенти, маси и столове за 40 човека. През зимата ще се спускат прозрачни винили, за да се ползва целогодишно. Махната е картата на България, защото беше куха и през годините вътре се е събирала вода. Освободено е пространство за нова зеленина, а осветлението и фонтаните ще бъдат реновирани. Ще бъдат сменени пейките и ще се освежи щампования бетон.

„Седем години минаха, откакто направихме площада. Време е за нещо ново, по-добро! Цялото строителство на площади, физкултурен салон, ремонтите на читалището, лятното кино, екопарка ще приключат до пролетта. Минават изборите за местна власт и продължаваме третия мандат с работа по инфраструктурата в цялата община. Ето защо още един мандат. И никъде няма да ходя. Нито в София, нито в Пловдив! Това е моята община и моят роден град! За тези хора, които виждам всеки ден!“, написа още в поста си в социалните мрежи кметът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Пловдив

Избраха шефовете на ВиК в Пловдив,...
Трима студенти от Пловдивския...
В Пловдив ще се състои семинар...
Иновация в Стамболийски: Вече...
Кръщават алея и учредяват годишна...
Затвори магазин в Пловдив заради...
Кметът на Карлово увери, че въпреки...
Община Стамболийски ще кандидатства...
Разпределиха климатиците за...
Не искат да са "послушковци" на...
Пак много вода: Бедствено положение...
Франкофоли се завръща през юни...

Последни новини