Край на мечтата? Лудогорец трябва да наваксва в Шампионска лига, а е сериозен аутсайдер

4318
Край на мечтата? Лудогорец трябва да наваксва в Шампионска лига, а е сериозен аутсайдер
Снимка: Ludogorets.com

Българският шампион Лудогорец е успявал два пъти да влезе в групите на Шампионска лига и всички около разградчани мечтаят да го видят за трети път. Тази мечта обаче убягва вече няколко години, а сега "орлите" са поставени пред угрозата отново да трябва да се откажат от мечтата си. Или по-скоро да я отложат.

Лудогорец с тежката задача да бие Динамо Загреб, за да продължи в Шампионска лига

Лудогорец стигна предпоследното стъпало, където обаче изпитанието е хърватският гранд Динамо Загреб, който дори успя да вземе добър резултат при гостуването си в Разград - победа с 2:1. В Хърватия ще е несъмнено по-трудно за "орлите", но те са демонстрирали в Европа, че са способни на чудеса, когато никой не ги очаква от тях. Далеч по-големи чудеса от това, което се изисква в момента.

Коефициентът на efbet за успех в полза на Лудогорец е 5,00, докато ставката за нова победа на Динамо Загреб е 1,69. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,95. Двубоят между двата тима ще се състои във вторник, 9-и август, от 21:00 часа българско време.

Както е известно, ако съперниците не съумеят да излъчат победител в редовните 90 минути, тоест ако "орлите" изравнят общият резултат и победят с един гол разлика в 90-те минути, то ще се стигне до продължения. Ако и след тях никой от двата тима няма преимущество от двете срещи, изходът ще дойде след изпълнения на дузпи. Известен факт е, че от миналия сезон в европейските клубни турнири правилото за гол на чужд терен не важни.

Ще има ли голяма драма на Динамо Загреб - Лудогорец в Шампионска лига?

И в този смисъл коефициентът на efbet да се стигне до продължения, а след тях Лудогорец да съумее да продължи напред е 45,00, докато за "орлите" да го сторят още по-драматично - след изпълнения на дузпи, е 29,00. Съответно пък ставката Динамо Загреб да се класира след две продължения от по 15 минути е 18,00, а да го стори след дузпи е 29,00.

* Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

ОЩЕ: След три червени картона и две дузпи - какво стана с "Лудогорец", НАУЧИ ТУК!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com