НА ЖИВОВойната в Украйна

Любимци на съдбата и нещастни хора: Какво е казала Ванга за знаците на Зодиака?

33720

Българската прорицателка винаги е разделяла знаците на зодиака на три групи. Според нея някои винаги са закриляни от ангели, други имат много трудна съдба, а трети имат екстрасензорни способности.

Зодиите, които Ванга е смятала за щастливи

Тези хора, които принадлежат към категорията на късметлиите, са надарени със специална енергия и сила. Всички проблеми и трудности ги заобикалят и късметът винаги ги придружава.

Телец

Телците са спокойни, разумни и мъдри. Те имат ясни цели и се опитват да ги следват и винаги знаят какво искат да получат от живота. Ако Телецът започне да става прекалено упорит, тогава всичко винаги ще се разваля.

Скорпион

Скорпионът е най-загадъчният знак на зодиака. Те са много упорити и в същото време уязвими. Те могат да загубят всичко за миг, ако не изразят благодарност навреме.

Лъв

Лъвовете също принадлежат към категорията на щастливите. Те рядко срещат проблеми и препятствия по пътя си. Ако обаче непрекъснато демонстрират превъзходството си пред всички, ги чакат големи неприятности.

Зодиите, които ще срещнат любовта тази пролет

Риби

Рибите симпатизират на всички и благодарение на тази способност могат да постигнат всичко, което пожелаят. Освен това те са успешни и късметлии.

Който според Ванга има тежка съдба

Има категория хора, които постоянно срещат препятствия и трудности по пътя си.

Везни

Везните са много зависими от мнението на другите. Те трябва да знаят какво мислят и казват другите за тях. Везните са много добродушни и симпатични, винаги готови да помогнат на нуждаещите се.

Близнаци

Несигурността на Близнаците е основната причина за всички неуспехи. Трябва да станат по-смели и спокойни.

Зодиите, които много скоро ще срещнат любовта

Рак

Раците имат много проблеми. Животът им може да се сравни със зебра, където черните ивици са повече от белите. Поради навика да хленчат, те все по-често имат някакъв проблем.

Козирог

Животът на Козирозите също не е лек. Те сами си измислят повечето проблеми, за да докажат на всички колко са велики. Сред основните им достойнства се открояват целенасочеността и смелостта.

Зодии, които имат магически способности

В някои знаци на зодиака Ванга успя да види сродна душа, вярвайки, че те имат магически способности.

Водолей

Въпреки цялата си привлекателност, Водолеите изглеждат странни за мнозина. Много от тях имат дарбата да виждат бъдещето, но за целта трябва да работят повече в тази посока.

Какво пречи на всяка зодия да намери истинската любов и какво да прави по въпроса?

Дева

Ванга смята Девите за надарен знак, който може да усети хората, да разбере проблемите им и да им помогне.

Стрелец

Стрелците имат добре развити магически способности. Те просто трябва да приемат своя дар и тогава ще могат да предсказват бъдещето.

Овен

Всичко, което Овенът си пожелае, със сигурност ще се сбъдне. Работата е там, че те имат силно подсъзнание. Те трябва постоянно да визуализират това, което искат, и тогава определено ще го получат. За да не загубят уменията си, Ванга ги съветвала никога да не отказват помощ на нуждаещите се.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Хороскоп

Дайте пари на тези зодии и им гледайте...
Дневен хороскоп за 23 март 2023...
Фаза на Луната на 23 март 2023 г....
Кои зодии могат да убият надеждите...
Кои зодии ще се залепят към вас...
4-те зодии най-податливи към...
Кои зодии изкарват много бурна...
Кои зодии имат най-пролетен характер?...
Кои са най-пролетните зодии?...
Лятното часово време носи много...
Лятното часово време се отразява...
Коя ще е най красивата женска зодия...

Последни новини