НА ЖИВОВойната в Украйна

Настимир Ананиев: БСП отвориха вратата на ГЕРБ и ДПС

1430

Депутатът от БСП Георги Свиленски направи много тежко внушение, БСП се опитва да свали доверието към машините. Това заяви пред БНТ депутатът от "Продължаваме промяната" Настимир Ананиев.

По думите му големият проблем е отпадането на машинния протокол и отпадането на машинното броене. "БСП отвориха вратата на ГЕРБ и ДПС, те не излязоха да защитават законопроекта", допълни Настимир Ананиев.

"Преди изборите Централната избирателна комисия покани всички формации да получат код, с който да проверят дали всички машини са наред. Единствено "Продължаваме Промяната", "Демократична България" и ГЕРБ са отишли да вземат такъв код. Кирил Петков е предложил БСП да използват нашия код, за да се уверят, че няма проблем с машините, те могат да отидат да си го вземат от новия коалиционен партньор ГЕРБ, те също имат код. Казвам коалиционен партньор, защото тази коалиция е видима - защо не входират нов бюджет", коментира Настимир Ананиев.

По думите му никой не иска да управлява с ГЕРБ и ДПС. Може ни нещо планират с третия мандат да направят, каза още Настимир Ананиев.

Още: Кирил Петков гледа "Шоуто на г-н Борисов"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Още от Политика

Случаят „Nexo”: Депутатите изслушват...
Парламентът прие задължителна...
Доц. Наталия Киселова: Отлагането...
Сезонът на "борисовките": защо...
Милен Керемедчиев: Със сигурност...
Владислав Панев: Европейската...
Румен Гечев: Не споделяме с ДПС...
Иванов: Разговорите с "Продължаваме...
Иван Таков: Дългът на "Топлофикация...
"Копейкин се е провалил като баща":...
Financial Times: Изборите през...
Политолог: Изборите ще бъдат...

Последни новини