Супер идеи за детски подаръци, с които ще накарате хлапетата да ахнат

9221
Супер идеи за детски подаръци, с които ще накарате хлапетата да ахнат
Снимка: iStock/Guliver

eMAG провежда Коледна кампания за детски стоки и играчки и Коледна томбола с награди

Купихте ли вече подаръците за вашите деца? Ако все още не сте, има едно място, където ще намерите повече детски подаръци и идеи за Коледа, отколкото има в работилницата на белобрадия старец. Направете им подарък, колкото оригинален, толкова и полезен, но едновременно с това и на добра цена. Звучи като задача с повишена трудност, но ще разберете как може да се случи без излишни усилия и затруднения.

От колела, комплекти за игра с колички и камиони до различни комплекти за рисуване, красиви пъзели, любимите на поколения деца конструктори, кукли Барби и екшън фигури Батман – всичко това е само на няколко клика.

В момента на платформата за електронна търговия eMAG тече и специална Коледна кампания, която предлага страхотни идеи и разнообразие от играчки и детски стоки с до 30% отстъпка. За да се възползвате от нея е необходимо само да добавите избраните продуктите, участващи в кампанията в онлайн количката и да въведете кода за отстъпки: Children.

Тази година за децата се предлагат много играчки, които ще им помогнат да изследват интересите си, да се докоснат до творческите си страни и да им помогнат да изострят уменията си, докато се забавляват. За начинаещи учени има STEM играчки, които ще им помогнат да научат повече за електромагнетизма, космическото пространство, строб светлината, да извършват интересни експерименти или да научат повече за света около себе си. За артистичните натури има различни творчески и креативни комплекти, които ще им дадат възможност да развият своята концентрация, въображение, мислене и усет към естетика.

Не пропускайте да разгледате и следните топ предложения, с които със сигурност може да впечатлите и зарадвате вашето дете на Коледа:

-        Велосипед без педали – с екологична дървена рамка и ергономична лека конструкция от брезова дървесина, която осигурява стабилност и помага за двигателното развитие на детето от най-ранна възраст.

-        Игра Фризьор за домашни любимци – позволете на вашето дете да освежи шикозен пудел с тази игра. Фризьорът идва с кола, разгъва масата, монтира специалното си оборудване и разопакова множеството прибори за грижа. Има всичко готово за миене, сушене, четкане, декориране, рязане, както и за грижа за зъбите и козината. Забавлението е гарантирано, а пуделът определено ще изглежда фантастично.

-        Комплект за игра Автосервиз на Bruderbworld – това е интерактивна игра за момчета, която освен добре прекарано време, ще помогне за развиване на техните социални умения, координация очи-ръце, креативност и въображение. Подходяща е за деца над 4 г.

-        Игрален комплект Магазин за цветя с любимата кукла Barbie – това е идеалният подарък за деца над 3 г. и особено за тези, които обичат цветята, природата и имат богато въображение. Комплектът включва кукла, станция за изработка на цветя, 3 цвята пластилин, 2 вази, калъп, инструмент за почистване и плюшено мече.

Заедно с Коледната кампания за детски стоки на платформата за електронна търговия  се провежда и Коледна томбола – до 22 декември всеки, закупил продукти от категорията „Играчки и детски артикули“, предлагани от еMAG, има шанса да спечели един от 100 бр. ваучери за пазаруване на стойност 50 лв. Тегленето на наградите ще стане на случаен принцип до 10 януари 2022 г., а късметлиите с награда ваучер ще могат да го използват за продукти, предлагани от еMAG, в същата категория – „Играчки и детски артикули“.

Освен добри оферти и награди, пазаруването от eMAG идва и с всички вече добре познати предимства на електронната търговия: удобно и лесно поръчване, където и да се намираме и по всяко време, различни опции за плащане, включително и разсрочено, възможности за сигурна и бърза доставка до вкъщи или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.

Пълни условията на кампанията „Пазарувай за детето и участвай в томбола“ можете да видите тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com