Yettel предлага новогодишно премиум усещане с красивия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект със слушалки

5081
Yettel предлага новогодишно премиум усещане с красивия  MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект със слушалки
Снимка: Yettel

Закъснелите с коледните изненади имат още 2 дни за страхотен новогодишен реванш с ексклузивна онлайн оферта от Yettel. До 31 декември само в своя електронен магазин операторът предлага красивият и функционален смартфон MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB в комплект с безжични слушалки CELLY Buz1.

Заобленият Endless Edge дизайн, гладките контури и матовото стъкло придават първокласно усещане за стил на изключително тънкия MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB. Премиум изживяването допълват полираната метална рамка със слой от 3D стъкло и великолепният 6,55-инчов безрамков pOLED FHD+ дисплей с HDR10+ и забележително плавна честота на опресняване от до 144 Hz. Самртфонът предлага и първокласна производителност с Qualcomm Snapdragon 888 + 5G процесор, който дава  по-висока скорост, по-добро гейминг изживяване, подобрена обработка на изображения и кристално чист безжичен звук. Потребителите стриймват без буфериране и разговарят във видео чатове без забавяне, визуализацията на игрите е гладка и наситена, а приложенията са винаги готови за безпроблемна работа благодарение на 8 GB LPDDR5 RAM памет.

Yettel даде старт на четвъртите поред Digital Scouts - играта, която обучава децата как да се справят с опасностите онлайн

Онлайн куизът на Yettel – Digital Scouts, дава възможност на 29 и 30 декември, на децата и младежи да демонстрират своите знания ...

Визуално приятната издатина на гърба приютява системата от три камери. Основната от тях е с 50MP сензор, зад обектив с бленда f/1.8 и с оптична стабилизация. С него потребителите могат да снимат с  32 пъти повече пиксели за фокусиране, да записват видео с HDR10 или в 8K резолюция за красиви и ясни видеоклипове. Най-съвременните функции на камерата включват и 13MP ултраширок обектив с вграден 2 MP сензор за макровизия на задния панел. За селфитата отговаря 32MP камера.

Моделът идва и с два големи стерео високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos за звук с кино качество. Само след 10 минути TurboPower 68W зареждане пък MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB разполага с енергия за цял ден непрекъсната работа. 

До края на декември в онлайн магазина на Yettel MOTOROLA Edge 30 Fusion 5G 128GB се предлага на цена от 919,99 лв. в брой с план Тотал Макс 31.99 и договор за 2 години или на изплащане за 45,99 лв. на месец за 24 месеца. Той идва в комплект и безжичните слушалки CELLY Buz1. Те са невероятно удобни и лесни за употреба, свързват се към смартфона с  Bluetooth 5.0 и могат да работят на до 10 метра от него. Едно зареждане от 1,5 часа осигурява три часа и половина слушане на музика или разговори.

Пълните условия на онлайн офертата за MOTOROLA Edge 30 Fusion в комплект с безжични слушалки CELLY Buz1 можете да научите от сайта на оператора.

Страхотните смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и GT 3 Pro носят 30% отстъпка за нови безжични слушалки от Yettel

До края на празничния декември при покупка на смарт часовници HUAWEI Watch GT 3 и HUAWEI Watch GT 3 Pro Yettel предлага 30% отстъпка за...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com