Безплатни ателиета по рисуване с Изиарт през април и май

2469
Безплатни ателиета по рисуване с Изиарт през април и май
Снимка: БГНЕС

Фондация Easyart стартира традиционните си ателиета по рисуване в Софийска градска художествена галерия на 16 април /събота/ от 11. 30 ч. Едновременно с това инициативата продължава и в Квадрат 500, където децата рисуват всяка събота от 10.00 ч. Ателиетата са безплатни и дават възможност на децата да рисуват и да се забавляват, като едновременно с това се запознават с произведенията на изкуството в галерията.

Актуална информация за ателиетата винаги можете да откриете на facebook профила на Easyart Bulgaria: https://www.facebook.com/pages/Easyart-Bulgaria/153399914770188.

Новият Рембранд и опасен начин да се нарисува картина (ВИДЕО)

Видео демонстрира колко бързо може да се нарисува картина в стил съвременно изкуство, дори ако не умеете да се оправяте с четката и бои...

Детските програми на Easyart са със свободен достъп, което има за цел да превърне музеите в лесно достъпно и привлекателно място, както за децата така и за техните родители. Заниманията са спонсорирани от Фондация Америка за България, като благодарение на това те са напълно безплатни за всички посетители. В ателието по рисуване на децата се предоставят материали за всяко едно занятие, като на място могат да разчитат на съветите на компетентни млади преподаватели –студенти от Национална художествена академия.

Рисувайки в залите на музеите, децата имат възможност да се запознаят с произведенията на изкуството, а организирането на импровизирана изложба с техните рисунки накрая на всеки сеанс цели да им даде самочуствие и самоувервеност на истински творци.

 

 

Дрон художник рисува картини във въздуха (ВИДЕО)

Това ново устройство се нарича „Летящ пентограф“, разработено е в Масачузетския технологичен институт и позволява не само д...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Арт