X
 
 

Избраха новите заместник-председатели в ОбС-Асеновград

7454 0
Избраха новите заместник-председатели в ОбС-Асеновград
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
Общински съвет-Асеновград се събра на извънредно заседание, за да избера своите заместник-председатели. Почти единодушно бе решено те да бъдат трима. Предложените бяха имената на Иван Чохаджиев от групата на ПП ГЕРБ, Ферди Кадир от ДПС и доктор Емил Караиванов от "БСП за България". С 30 гласа "За" и трима "Въздържали се" предложението бе прието на втората си за новия мандат сесия.

С единодушие съветниците на града избраха и общо седем свои представители, съставляващи временна комисия, която ще има за задача в срок до 29.11.19 г. да изготви Правилник за организацията и дейността на Общински съвет-Асеновград. След тази дата ще стане ясно дали ще има нововъведения във функцията на местния парламент, спрямо досегашната му работа, или не.

Междувременно, на извънредното заседание встъпи като съветник и Радослав Янков, заменил отказалия се Христо Чолаков. Пред колегите си и пред присъстващите граждани той се закле да работи в името на Асеновград.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
5-те ЗОДИИ с най-труден характер
5-те ЗОДИИ с най-труден характер

Има зодии, с които много трудно можеш да се разбереш, заради това как се отнасят към другите, какъв характер имат и пр. Това е кратка класация на зодиите,...