Тежка катастрофа временно затвори пътя Асеновград-Смолян

18702
Тежка катастрофа временно затвори пътя Асеновград-Смолян
Снимка: БГНЕС

Възстановено е движението по пътя Асеновград-Смолян. Трафикът там бе спрян за няколко часа, заради тежката катастрофа край Нареченски бани, при която загина 55-годишна жена, а други двама бяха ранени.

Инцидентът е станал на остър десен завой между Юговско ханче и село Бачково, където "Фолгсваген Голф" е изхвърчал в другата лента и се е ударил челно в идващо насреща му "Мицубиши".

Тежка катастрофа на Прохода на републиката взе жертва

Проходът на Републиката е затворен заради тежък пътен инцидент, съобщиха от ОД на МВР-Велико Търново. Произшествието е станало тази...

Шофьорката на голфа е загинала на място, пътникът на предната седалка е със счупена ръка, а този на задната - със счупен крак, , съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Двамата са откарани в болница. Сигналът за катастрофата е получен в ОПУ около 18.30 часа. Катастрофата предизвика километрични опашки от автомобили и в двете посоки.

Отворен е и проходът на Републиката, който също бе блокиран заради пътен инцидент. В тесен участък там два ТИР-а и лек автомобил катастрофираха в района на Вонеща вода. Турски ТИР се е движел в посока Русе, но по неизвестни причини е навлязъл в канавката. Леката кола минавала с ниска скорост, но пък идващият след нея ТИР не успял да намали и я блъснал отзад. При този случай няма пострадали.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com