НКП на Левски отговори на обвиненията от "червените" за вчерашния бой, от ЦСКА заплашват със съд

5216
НКП на Левски отговори на обвиненията от "червените" за вчерашния бой, от ЦСКА заплашват със съд

От ЦСКА са изключително разгневени след събитията по време на дербито между "червените" и "Левски" до 19 години, което се изигра вчера.  Безредици по трибуните прекъснаха мача за около половин час, който завърши 2:0 в полза на "сините".

От "Армията" реагираха с декларация на официалния си сайт, в която нападнаха шефа на "синята" ДЮШ Даниел Боримиров и рефера на двубоя Вихрен Манев, задето са поискали мачът да се доиграе. Наред с това, те съобщиха, че техните играчи ще си потърсят правата в съда.

БФС разяснява ситуацията около ЦСКА тази седмица

Тази седмица се очаква БФС да даде отговори по най-наболелите въпроси, свързани с ЦСКА.  Изпълнителният директор на централата Бор...

"Армейци, вчера се разигра изключително грозен инцидент по време на мача Левски (U19) – ЦСКА (U19). Случи се нещо неприемливо и меко казано скандално – състезатели от нашия отбор бяха брутално бити от фенове на домакините. ЦСКА не може и не желае да приеме подобно поведение, което е в разрез с всички нравствени и нормативни закони в страната. В следствие на нанесения побой състезателите Иван Ангушев и Герман Петров са с множество травми", това е част от декларацията на "червените" фенове.

От своя страна НКП на "Левски" също излезе с декларация, с която обясняват, че НКП "не толерира насилие, но вчерашният инцидент е плод на неадекватното поведение на шепа хора, които очевидно бяха забравили къде се намират".

"Вчера родителите на играчите в червено се държаха нагло и провокативно в продължение на много време. Подскачаха и нахалстваха при всеки тъч. Какъв родител трябва да си, за излагаш детето си на риск при положение, че ти е напомнено, че не си у вас. Ако очаквате, че ще си веете байрака на "Герена" и че в замяна ще получите дребни сладки и кафе, значи сте доста глупави", пишe още в декларацията.

Пълните декларации и събитията можете да проследите в Sportline.bg.

Феновете на Левски с предупреждение към ръководството

Има съмнение сред феновете на Левски кой всъщност притежава клуба и какво му готви. Това стана ясно от изявление на председателя на Нац...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ