"Обещание" - те щяха да са идеалната двойка, ако не бяха най-добри приятели…

7326
"Обещание" - те щяха да са идеалната двойка, ако не бяха най-добри приятели…
Снимка: Софтпрес

Линдън и Стефани са млади, красиви и винаги готови за приключения. Приятелството им може да устои на всичко - включително и на взаимното привличане.

Линдън: На двайсет и пет вече ми бе дошло до гуша от момичета, които не значат нищо за мен. Исках нещо истинско. Исках Стеф. Най-добрата ми приятелка. Така се роди обещанието.

"Седем години копнеж" от Силвия Дей

Когато през 2011 година Силвия Дей публикува романа си „Седем години копнеж“ той веднага прави впечатление на почитателите ...

Но във вечер, гарнирана с повечко алкохол и поредната разочароваща първа среща, всичко е възможно. И ей така – уж на шега – двамата си обещават, че ако при навършването на трийсетата си година никой от тях няма сериозна връзка, ще сключат брак помежду си…

Стефани: Ако е грешно да поглъщаш с поглед най-добрия си приятел, нека горя в ада. Линдън е забавен, мил, интелигентен, секси и амбициозен. Но освен това е самонадеян, арогантен и голям сваляч. Сложна личност и мой най-добър приятел. От уговорката да се омъжа за него обаче не би излязло нищо.

“Обещание” е първият роман на Хали, който излиза на български език. В него читателите ще открият романтика, страст и ще проследят израстването на героите от безотговорни младежи във зрели хора, изправени пред житейски избори и въпроси, с които всеки се е сблъсквал. Колко е голяма крачката между любовта и приятелството? Струва ли си да пожертваш едното в името на другото?

Карина Хали е музикален журналист, автор на пътеводители и създател на над 20 горещи романтични бестселъра с челни позиции в New York Times, Wall Street Journal и USA Today. Днес живее на остров край бреговете на Британска Колумбия заедно със съпруга си и осиновеното си от приют куче. Обича виното, книгите и планинските преходи.

Най-продаваните рисувателни книги в света вече и на български

Джохана Басфорд e Първата дама на новото поколение арт книги. Изданията ѝ „Омагьосаната гора“ и „Тайната градина&ldqu...

Може да я откриете в twitter (@MetalBlonde) и на имейл authorkarinahalle@gmail.com.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com