Старокин: Срамно е, че всеки ни се подиграва на „Герена“

6424
Старокин: Срамно е, че всеки ни се подиграва на „Герена“
Снимка: Getty Images / Guliver

“Жалко и срамно е, че идват да се подиграват с нас на “Герена“. Не говоря само за съдиите. Такива приказки “Идваме, бием и си заминаваме“, все едно “Герена“ е някакъв разграден двор… Много е жалко. Левски е най-големият отбор и не бива да допускаме да се случва това“.

С тези думи в интервю за “Меридиан мач“ универсалният футболист на Левски Орлин Старокин описа ситуацията със “синия“ клуб преди поредното дерби с ЦСКА. Играчът лекува контузия в бедрото, но сподели, че физиотерапевтите на Левски правят всичко възможно, за да може той да играе в предстоящия мач.

Нунеш: Взели сме си поука, можем да бием ЦСКА

“Левски е най-големият клуб в България още от основаването си. Запалянковците на “сините” са най-многобройни в страна...

“Три пъти загубихме от ЦСКА с малшанс. Имахме доста чисти положения и можехме да вкараме преди тях. Ако го бяхме направили, особено в единия мач, можехме не само да победим, а и да качим ЦСКА на разлика“, коментира юношата на “червените“ и заяви, че сега нагласата в Левски е добра. “Най-накрая трябва да излезем крайни победители“, вярва той.

В интервюто Старокин споделя, че има голямо желание да остане на “Герена“, но разговори за нов договор с ръководството още не са водени.

“Доста хора ни отписаха за Европа, но гарантирам, че ще играем докрай. Доста глупости направихме за 100-годишнината и няма накъде да отстъпваме повече“, завърши халфът на Левски. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ