Зума призна: Динев е сърдит на част от феновете

7307
Зума призна: Динев е сърдит на част от феновете
Снимка: БГНЕС

Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев потвърди информацията, че собственикът на клуба Константин Динев е обиден на част от феновете на клуба. В сутрешния блок на bTV Зума призна, че няма информация за бъдещето на пловдивския клуб и такава ще има едва след месец.

“Коко Динев е сърдит на известна част от феновете, но нека не говорим точно днес за това. Не мога да кажа нищо срещу хора, които по един или друг начин са помогнали на Локомотив“, заяви клубната легенда и допълни: “Мачът с Ботев е за чест. Надявам се да победим и настроението довечера и на утрешния празник да е по-добро“.

Локо (Пд) не иска лиценз за Европа

Локомотив (Пд) е загубил лиценза си за Европа. На този етап от клуба няма официално потвърждение на информацията. Според запознати от Л...

Бонев се изказа изключително ласкаво за феновете на черно-белия клуб и по този начин опита да ги насърчи да дойдат на стадиона и да подкрепят отбора във важното дерби днес. “Най-големият капитал на Локомотив са феновете, това е било винаги. Те излязоха вчера с декларация и казаха, че ще подкрепят отбора в дербито с Ботев, което означава, че преди всичко много обичат Локомотив“, заяви почетният президент на Локо (Пд).

“Навремето мен ме искаха големи отбори – в България Левски и ЦСКА, но наред с това и Ювентус, и Бока Хуниорс, разкри легендата.- За предложенията от родните отбори прецених, че не мога да предам Локомотив. На по-късен етап ме искаха Ювентус, а в края на кариерата ми и Бока Хуниорс, но по онова време футболисти не можеха да излизат от България, В крайна сметка правителството реши, че мога да премина в АЕК срещу сумата от 150 000 долара”.

Зума сподели, че първата му заплата е била 25 лв., като в подобен размер са били и тогавашните премии. “Сега футболистите са професионалисти и далеч повече мислят за пари. Чужденците също идват тук за пари и да взимат повече от нашите футболисти. Едно време се играеше повече за чест“, сподели Бонев.

 

Сашо Станков обвини съдиите за загубата от Лудогорец

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Станков обвини съдиите за загубата на отбора му от Лудогорец в първия мач от 1/2-финала за ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ