Роби Уилямс разтърси Бургас и обеща отново да се върне

15760
Роби Уилямс разтърси Бургас и обеща отново да се върне

„Бургас вие бяхте невероятни! Не мога да повярвам, че не сме идвали досега тук. Няма да ни се разсърдите, ако се върнем отново много скоро, нали? Среща?“ С тези думи изключителният Роби Уилямс накара над 35 000 зрители на централния плаж в Бургас да крещят името му, съобщава Topnovini.bg.

Уникалното шоу започна с един от най-големите хитове на британската звезда – Let Me Entertain You, както се казва тазгодишното му турне. През месец март британската поп звезда включи и морския град в музикалния си тур, като зарадва хилядите си български фенове.

Роби Уилямс вече е в България

Роби Уилямс, който ще излезе на сцената на фестивала Spirit of Burgas, кацна снощи на летището в морския град. Звездата и екип от 25 а...

Над час и половина лошото момче поддържаше еуфорията сред меломаните. Той накара хората, дошли да го слушат, да изпаднат в екстаз.

Шоуто включи най-големите хитове на Роби Feel, She’s The One, както и кавъри на великите Queen, почитайки паметта на Фреди Меркюри. Звездата направи невероятно изпълнение на шедьовъра Bohemian Rhapsody.

Най-щастливото момиче тази вечер безспорно беше Зорница от Благоевград, която влезе в леглото на Роби Уилямс. Певецът я избра сред хилядите, мечтали да бъдат на нейно място. Зори и Роби танцуваха в ритъма напарчето Candy, по време на което британецът демонстрира изключителна близост с щастливката.

В края на емоционалната вечер Роби изпя най-големия си хит Angels. Шоуто приключи с прочувствено изпълнение на My Way на Франк Синатра, по време на което мистър Уилямс се просълзи, заедно с десетките хиляди фенове.

Преди да видим шоуто Let Me Entertain You на главната сцена се качиха и група Мастило, белгиецът Milow и британската сензация Kwabs.

Роби Уилямс ще сбъдне мечтата на едно българско момиче

Рекорден интерес към фестивала SPIRIT of Burgas. Община Бургас превръща основни булеварди в паркинг зони. SPIRIT of Burgas наближава и...

Час преди Роби да излезе на сцената феновете му задръстиха входовете на фестивала, като опашката беше повече от 150 метра. Те обвиниха инициаторите на Spirit Of Burgas 2015 за лоша организация. От своя страна организаторите дни преди началото на фестивала предупредиха, че това може да се случи. Затова призоваха феновете да влязат в зоната по-рано. Всички хотели в града бяха пък пълни. Желаещите да намерят стая за настаняване в последния момент останаха разочаровани и бяха принудени да търсят друга алтернатива.

Фестивалът продължава днес с хедлайнерите Kasabian и още много други артисти.

Билети на цени от 60 леваще се продават на касите на фестивала, а билети за THE WORLD of Drum and Base могат да бъдат закупени след полунощ на цена от 30 лв.

 

 

Роби Уилямс избрал да дойде в България, заради плажа

Остава месец до най-мащабния музикален проект у нас, SPIRIT of Burgas. На 7-ми и 8-ми август, под звездното небе в Бургас, на самия мор...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество