А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“

2467
А1 е „Любима марка“ на българите в сферата на „Телекомуникации и интернет“
Снимка: A1

А1 е най-предпочитаната компания сред българските потребители в категория „Телекомуникации и интернет“. Това показва онлайн гласуването в анкетата „Любима марка на българския потребител“. Класацията се формира на базата на гласове, подадени от посетители на сайта mylovemarks.eu в три отделни кръга.

Над 42 000 души са подкрепили предпочитаните от тях брандове в потребителската класация за 2020 г., като в първия етап гласоподавателите бяха над 7 000, във втори – над 20 000, а в трети етап - почти 15 000. Финалното класиране поставя А1 на първо място. За телекома са гласували общо 4 872 души или 35 на сто от всички, включили се в третия финален етап на гласуването.

Силната година на А1 намира отражение и в класацията „Компания на годината“, в която телекомът спечели първо място в категорията „Телекомуникации“ с цялостното си развитие в бизнес план и приносът за дигитализация на бизнеса и обществото. Сред критериите, оценени високо от журито, бяха непрекъснатото подобряване на мобилната и на фиксираната мрежа, навлизането на нови пазари като финтех и ICT услуги за бизнеса, създаването на още един спортен канал и лансирането на новата интерактивна телевизия A1 Xplore TV. На церемонията „Компания на годината“, която се състоя на 13 юли, А1 получи първа награда и в раздел „Иновации“ също за интуитивните и интерактивни функционалности, предоставяни от A1 Xplore TV.

А1 спечели две награди от престижния международен конкурс за иновации „Продукт на годината 2020“

Дигиталният портфейл А1 Wallet и интерактивната телевизия А1 Xplore TV победиха в своите категории благодарение на интуитивните новатор...

Миглена Узунова-Цекова, старши директор „Човешки ресурси“ и член на Лидерския екип на А1 България, бе удостоена с второ място в оспорваната надпревара в категория „HR на годината“ на конкурса. Работодателската марка на телекома беше отличена с приз и в раздел „Employer Branding“ за цялостната политика на компанията за създаване на благотворна и мотивираща среда за работа на над 3 600 служители в цялата страна. Конкурсът „Компания на годината“ се проведе в периода май - юли 2020 г., а всяка кандидатура беше разгледана и оценена по предварително обявени критерии от международно жури.

Тези награди допълват вече богатата витрина на А1 за 2020 година. По-рано тази година телекомът получи първа награда от конкурса на b2b Media за кампанията си за дигитална солидарност в разгара на пандемията от COVID-19. В международния конкурс за иновации „Продукт на годината“ А1 триумфира в категория „Интерактивна телевизия“ с платформата А1 Xplore TV, а А1 Wallet стана носител на приза в раздел „Дигитални портфейли“ след изследване сред 2 000 потребители в България, проведено от Nielsen International.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ИКОНОМИКА:

Сериозен ръст на парите в хазната от "Лукойл", рядка проверка на наличностите в предприятието

Азербайджан е готов да доставя допълнителни количества природен газ за България

Доклад: Популярността на САЩ като глобална сила намалява в световен мащаб

Два сектора раздвижват пазара на труда през април

Електрохолд Трейд доставя на Нестле България 13 МВТЧ зелена енергия през 2024 г.

Българските компании все още могат да кандидатстват за милионите за иновации

"Оптимизацията на бизнес процесите трябва да е лесна, проста и забавна", Серджо Калдериня, Lean Academy Португалия

Половината влакове няма да стигат до Централна гара София заради ремонт

Продължава поскъпването при наемите на офиси в София

КЕВР обяви докога битовите абонати ще получават ток на регулирани цени

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Икономика