ДПС си планират даже скандалите

8179
ДПС си планират даже скандалите

Така водещият на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев коментира настроенията в социалните мрежи след вчерашния скандал с изключването на Лютви Местан от ДПС.

Според мнозина обаче този път ДПС не е действало по план, а заради форсмажорни обстоятелсатва. Самият Местан говори в Кърджали навръх 55-тия си рожден ден, като подчерта, че не се счита за виновен. Не съм изнасял и секретни документи през турското посолство, подчерта вече бившият лидер на ДПС.

Свободата, Санчо, е най-ценното нещо

С тези думи от Кърджали Лютви Местан коментира какво очаква от днешното заседание на ДПС в Сараите в Бояна, на което се очаква досегашн...

Местан категорично заклейми като митологема версията, че ДПС е проруска партия, възникнала заради влиянието на руските служби в България от времето на комунизма. Бившият лидер на ДПС разказа доста емоционално колко усилия са положени, за да се изчисти петното от името на партията. Няма да говоря в стила на юмручния бой, само за политически позиции и теми, каза Местан.

Днес, 25 декември, бившият лидер на ДПС е заявил присъствие в село Млечино - за отбелязването на годишнината от Възродителния процес. Утре, 26 декември, се очаква да дойде и турският външен министър Мевлют Чавушоглу на Тюркян чешма, като слуховете са, че той е поискал среща с премиера Бойко Борисов, но тя му е била отказана.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com