Няма да допусна разединение на нацията

8447
Няма да допусна разединение на нацията

Няма да допусна разединение на нацията. Това каза пред журналисти във Варна президентът Росен Плевнелиев, предаде „Фокус”.

Президентът беше категоричен, че политическите процеси, които текат в страната, през последния един месец, са ясен знак, че в българското общество има проблем по отношение на доверието на гражданите към политическите партии и морала в политиката.

БСП продължава да губи избори след избори и никой да не поема отговорност

Като партия продължаваме да губим избори след избори и никой да не поема отговорност за това. Това каза Румен Петков от БСП по повод из...

Росен Плевнелиев посочи, че е недопустимо посланици на страни от ЕС да напускат Народното събрание заради поведението на даден български политик. Всички политически партии, представени в парламента, ясно трябва да заявяват проевропейската си политика и принадлежността си към европейските ценности и стандарти, допълни Росен Плевнелиев.

Той посочи още, че ще изпълнява всички свои обвързаности като президент, дадени му от Конституцията, и няма да остава безучастен към желанията и стремежите на българските граждани.

Президентът Росен Плевнелиев присъства на опелото на Варненския и Великопреславски митрополит Кирил в Катедралния храм на Варна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com