На първа инстанция: Знaков екстрасенс, разобличен от "Господари на ефира", влиза в затвора

3932
На първа инстанция: Знaков екстрасенс, разобличен от "Господари на ефира", влиза в затвора

Общо шест години зад решетките очакват прочулия се с лоша слава Десислав Велков, известен и като екстрасенса Деси от Пелово. Пловдивският районен съд му даде пет години затвор за блудство, а той вече има наложени наказания, така че общият срок става 6 години, предаде БГНЕС.

Макар периодично да бива залавян и наказван за едно и също, Деси от Пелово не престава да опитва. Последният му опит да примами млади момичета завърши с арест на 2 октомври в Пловдив. След като пуска обява за търсене на секретарки и момичета за реклама в местен сайт, Десислав Велков наема офис в града и започва да приема кандидатки. На две момичета е мачкал ушите, макар че те пищяли от болка. Третото поканил в хола и блудствал с него.

Имат ли децата паранормални способности?

Ако екстрасензорните способности действително съществуват, възможно ли е да са присъщи повече на децата, отколкото на възрастните? "Въ...

Деси от Пелово се прочу още в началото на 90-те, когато се обяви за екстрасенс във времената на Кашпировски и паранормалните явления, изведнъж появили се по наши земи. Странните му методи, обаче, привлякоха вниманието на органите на реда и макар че доста време той беше необезпокояван и вършеше каквото си е наумил, в последните години повече лежи в ареста или в затворите. След днешното решение, което може да се обжалва, му се оформя най- дългият престой досега.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com