"Глобалната промяна" на д-р Едмънд Бърн

18635
"Глобалната промяна" на д-р Едмънд Бърн

Едмънд Бърн е психолог от Северна Калифорния, специализирал в лечението на тревожни разстройства и свързаните с тях проблеми. Автор е на няколко книги, включително бестселъра „Учебна тетрадка за тревожност и фобии“, достигнала до стотици хиляди читатели по целия свят.

"Глобалната промяна" чертае карта на новото съзнание: зашеметяващо изследване на ключовите идеи и книги от последните години, описващи удивителната промяна в парадигмите. Книгата предлага на читателя чудесен обзор на холистичните тенденции във всички области – от квантовата физика до трансперсоналната психология, както и практически инструменти, които ще ни помогнат да променим себе си и да създадем един по-устойчив свят.“ Корин Маклафлин, съосновател на Центъра за visionary лидерство и "Сириус Къмюнити", съавтор на "Духовна политика" и "Строители на зората".

"Глобалната промяна" ни дава първия изчерпателен модел на еволюционна промяна през XXI век. Тя е не само задълбочена и изчерпателна, но и толкова убедителна, че предизвиква въздишка на облекчение за цялото човешко дръзновение. След като я прочетете, ще можете да сложите пръст на пулса на нашето предизвикателно време и да оцените по достойнство ролята, която сте призовани да изиграете в тази епична трансформация.

Цена: 25 лв.

Тим Паркс се разкрива в „Един скептик на средна възраст“

Тази книга е интимният, провокативен и безкрайно забавен разказ на Тим Паркс за личния му път към превъзмогването на болестта. Измъчван...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com