10 страхотни подаръка за летен рожден ден

3306
10 страхотни подаръка за летен рожден ден
Снимка: iStock/Guliver

Колкото и да ни е близък някой, рождените дни стават все по-трудни с всяка изминала година. И освен ако подаръкът не е специално поискан или отдавна замислен, прекарваме с часове в интернет и по магазините, за да намерим нещо хем забавно, хем полезно.

Не е нужно! Изредили сме ви няколко наистина страхотни идеи за летни подаръци - за летни рождени дни. Зарадвайте вашите близнаци, раци и лъвове през горещите месеци с тези хитри подаръци.

1. Слънчеви очила

Колко по-лятно и подходящо от чифт хубави слънчеви очила? Особено ако рожденика се стреми към по-изискан вкус, а вие сте достатъчно голяма компания, дори бихте могли да го зарадвате с дизайнерски модел, който ще държи и качество, и визия в очите на получаващия.

2. Персонализирана бутилка за вода

Перфектен подарък за горещите дни е хубава бутилка за вода за многократна употреба, която може да персонализирате с някой ваш общ цитат, шега или дори снимка. За разхлада и за спомен, тя ще остане дълго време и ще бъде полезна.

3. Персонализирани буркани за коктейли

Защото лятото е за свежи коктейли и сангрии, а те трябва да се пият в подходящи за това съдове. Превърнете спомена в още спомени с подобен весел (и полезен) подарък.

4. Сукулентно растение

Сукулентните растения правят отлични летни подаръци, защото са издръжливи, сладки и изискват малко грижи. Докато получават много слънчева светлина и достатъчно влага, те със сигурност ще цъфтят през цялото лято.

5. Надуваем плажен стол

Нещо което спокойно може да намери мястото си на всяка почивка - море, планина, тн., така и в задния двор или дори на терасата. Удобно и весело… Когато решите да го вкарате във водата.

6. Грил пособия

Лятото е времето за събирания около грила и огъня, а грил майсторите трябва да са добре подготвени. Оборудвайте ги с подходящите инструменти и престилка с весел надпис, с които да ви посрещат още дълго време и по различни поводи!

Никога не правете тези 8 неща на рождения си ден

На рождения ден всичко е позволено! Обикновено така си мисли всеки рожденик, а и защо не. Прекрасен празник, отбелязващ деня, в който с...

Идеи за подаръци, с които винаги може да изненадате близките си

7. Плажна чанта

Тук можем да кажем, че този подарък е по-скоро насочен към дамите, но всички знаем, че понесем ли се към плажа, особено ако сте семейни, трябва да има нещо голямо, което да побира цялата покъщина от хавлии, играчки, дрешки за преобличане, храна, бутилки с вода, лични вещи, книги и тн. Плажът не може да мине без подходяща плажна чанта.

8. Водоустойчив електронен четец Kindle

Вече има и такъв! И той е точно за тези летни купонджии, които все пак са и книжни плъхове. Но когато сме близо до водата, рискуваме много винаги с книгите и електронните си четци. Е, водоустойчивият Kindle е насреща!

Подаръците, които никога НЕ трябва да приемате, защото носят лош късмет

Суеверни или не, смятате се, че има определени неща, които носят лош късмет на своя собствен, ако той ги е получил като подарък. Знаем,...

Най-добрите подаръци за всяка зодия

9. Забавен персонализиран бански

Това може дори да бъде предизвикателство, в зависимост от това колко… забавен направите банския костюм. Ще го облече ли около басейна? Или на плажа? Или ще се постараете предизвикателството да е достойно за рожденика.

10. Хладилна чанта

За всички предстоящи летни (и не само) пикници и излети, по-подходящ помощник от хладилната чанта не би могъл да се намери. За храна, сладоледи и разхлаждащи напитки, спасяващи цялата компания от жегата и умората.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Най-красивите места в Испания
Най-красивите места в Испания

За повечето от нас Испания е морска дестинация с прекрасни плажове и чудни курорти. Но тази страна е истинско съкровище и може да предложи много...