Най-добрите подаръци за всяка зодия

3455
Най-добрите подаръци за всяка зодия
Снимка: iStock/Guliver

Винаги настава голяма суматоха когато трябва да купим подарък на близък човек за рожден ден. Колебанията са много, всеки дава акъл, а идеите почти винаги не изглеждат добри. За да ви помогнем, в тази статия сме подбрали перфектните подаръци за всеки човек на база на неговия зодиакален знак.

Овен

Егоцентрични, огнени, импулсивни – Овните скачат с рогата напред! Подарете им именно това – приключения и предизвикателства, които да не забравят. Скок с парашут, бънджи, летене със самолет, гмуркане, колкото по-екзотично и опасно, толкова повече кръвта им започва да кипи.

Телец

Земни, чувствени, практични – Телците се управляват от сетивата си. Подаръци, свързани с спа-терапии, масажи, ароматерапии, хубава храна, хубава музика, хубави миризми, хубави гледки.

Близнаци

Умни, бързи, гъвкави – Близнаците вечно бързат за някъде и някого! Подарете им качествено време прекарано с любимите – вземете им устройствата, но им оставете книга или кръстословица.

Рак

Чувствителни, емоционални, мили – за Раците е важно любимите им хора да са добре. Вечеря в тесен кръг, сантиментални подаръци, свързани с тях и любимите им неща биха ги зарадвали.

Лъв

Топли, щедри, подкрепящи – за Лъвовете е важно да виждат и чуват, че са обичани. Те винаги си мечтаят за грандиозните подаръци като от филмите – огромен букет червени рози, балони, шоколадови бонбони, червени сърца. Колкото повече, толкова повече!

Дева

Педантични и упорити – за Девите е много важно всичко да бъде в ред, това им създава спокойствие и баланс. Прекрасни подаръци биха били органайзер, бележник, часовник, календар, за да могат да подредят дните си още по-добре.

Везни

Дипломатични, чаровни, социални – Везни трябва да изглеждат добре в социални ситуации. Много биха се зарадвали на нов костюм/рокля, чанта, парфюм, грим, обувки.

Скорпион

Интензивни, мистериозни, упорити – Скорпионите са постоянно в търсене! Те ще се зарадват много на курсове по самоусъвършенстване и самопознание. Те също така обожават загадки и мистерии – интересна книга с мистерии, пъзели, филми или Escape room се прекрасни за тях.

Стрелец

Отворени, смели, огнени – Стрелците не ги свърта на едно място! Пътувания наблизко и надалече ще ги очароват! 

Козирог

Практични, стабилни, амбициозни – Козирозите са упорити в живота си и работят много здраво, но са изключителни романтици! Изненада с вечеря на свещи или домашна кино вечер или закуска в леглото, ще ги зарадва и стопли.

6 предмета, които НЕ бива да подарявате за рожден ден

Има подаръци, които е добре да не подаряваш, когато някой те покани за бъдеш гост на рожден ден. Различни суеверия говорят, че може би ...

Водолей

Иновативни, интелигентни, толерантни – Водолеите никога не спират да учат! Така че най-перфектното решение за тях е ваучер за уроци – колкото по-щуро, толкова по-добре!

Риби

Нежни, романтични, мечтателни – концерт, музикален инструмент или уроци по музика ще погъделичкат душата на Риби. Както и всичко, свързано с вода – уроци по плуване, плуване с делфини, гмуркания, дори вечеря по залез на брега.

Заглавна снимка: Pixabay

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Мразят самотата: Тези зодии винаги са във връзка

5 безполезни продукта, за които редовно харчим много пари

7 съвета за избор на цветове за стените вкъщи

Невероятни: Това е жената с най-красивите очи в света (СНИМКИ)

Причини защо да не гладите спалното си бельо

Съберете цифрите си на раждане и надникнете в бъдещето

Как да се научите да управлявате собствените си сънища: 5 ефективни метода

Могат ли бременните жени да отидат на гробища: какво казват магьосниците и свещениците?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com