3-те зодии, които се държат най-лицемерно с хората

14668
3-те зодии, които се държат най-лицемерно с хората
Снимка: Thinkstock

Лицемерието в днешни дни има все по-голям превес в отношенията между хората, но ние можем да се научим как да разпознаваме подобен тип личности. Разни хора ни се усмихват, правят ни комплименти и се преструват на наши приятели, докато не разберем истината за тях. При избор на партньор и запознанство с нов човек е добре да го наблюдаваме дали не се преструва, тъй като е опасно и не се знае какъв човек стои срещу теб. За тази цел от помощ може да ни е и зодията на събеседника ни. Ще ви разкрием кои са трите зодии с най-лицемерно поведение, а вие се опитайте да се отдръпнете от тях, ако усетите индикации за това:
Ето ги и тях, според редица астролози:

Близнаци

Близнаците са големи егоисти, в главата им е хаос, не могат да вземат решения и трудно се справят с проблемите си. Не се интересуват от това какво се случва около тях или има ли промяна във вашия живот. Но за да не изглежда така, Близнакът ще ви попита да му разкажете разни неща, свързани с вас, а той дори няма да ви слуша, а ще продължи да мисли за своите задължения. Просто ще се преструва, че ви разбира. Изпробвайте го, като попитате какво сте казали преди малко, например. Ако това се случва прекалено често и дълго – ограничете контактите си с подобен тип личности.

Везни

Везните пък, за сравнение, обичат да помагат с разрешаването на чуждите проблеми. Те искат да имат много приятели и в стремежа си да го постигнат стават фалшиви и лицемерни. Това е така, защото искат да угодят на всички наведнъж, но е непостижимо. Дори и да е изградил достатъчно приятелства, представителят на зодията ще продължи да търси още на кого да се подмазва. Те дори може да не осъзнават, че вече са фалшиви. От това си патят най-вече близките му, за които и не му остава време.

Стрелец

Стрелците на пръв поглед изглеждат забавни. Те искат да ги обичате и да им го показвате, да изпълнявате желанията им. Но идва момент, в който той просто се отегчава. Трябва да поддържате хумора във връзката постоянно жив, в противен случай се стига до раздяла. Стрелците могат да ви убедят, че това, което показват, е истинската им същност, но те я показват на много малко и подбрани хора. Затова не бързайте да се доверявате на Стрелец и да вярвате, че той прави същото и не ви заблуждава. В това се изразява и двойнствената му същност.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com