4-те зодии, които обичат да подиграват и критикуват близките си хора

24211
4-те зодии, които обичат да подиграват и критикуват близките си хора
Снимка: iStock/Guliver

Приятелството е съвкупност от най-различни емоции и отношения. То е както безброй забавни моменти, така и плакане на приятелското рамо. Но понякога наред със забавата някои от верните ни другари си позволяват да преминат границата и да започнат да “стрелят” подигравки по другите. Обикновено няколко зодиакални знака си позволяват подобно отношение и не спестяват нищо на близките си. Ето и кои са тези 4 зодии:

Жените с тези имена, могат да са истински дяволи

Водолей

Представителите на този знак не искат да подхождат злобно или неуважително, но в крайна сметка правят именно това, макар и несъзнателно. Техните стандарти, както и самооценка, са доста високи и често натякват на приятелите си, че са по-добри от тях. Освен това винаги са искрени и споделят мнението си очи в очи, дори и то да не се хареса. Минус е обаче, че ще се подиграват за изборите в живота на приятелите си, но няма да им дадат адекватен съвет как да избегнат нежеланата ситуация.

Дева

Девите са изключителни критици и перфекционисти, като постоянно намират за какво да се подиграят или да критикуват своите близки. Дори и да осъзнават, че по този начин може да обиждат приятелите си, според тях са си в правото, защото са честни и споделят мнението си. Девите обаче доста често дават и добри съвети, което може би впоследствие ги оправдава до една степен, че се подиграват на чуждите решения, особено ако приятелят им не се е вслушал в съвета им.

3-те зодии, които не живеят за хорското мнение

Овен

Представителите на този знак по принцип са верни и лоялни приятели, но чувството за такт при тях определено не съществува. Овните не се усещат, че думите, които изричат, може да им се струват забавни, но за човека отсреща да са болезнени. Ако сте техен приятел и решите да им споделите проблемите си, със сигурност ще ви изслушат и ще споделят мнението си, но не очаквайте, че разговорът ще мине без подигравки - това просто е част от менюто.

Козирог

Козирозите също са една идея по-подигравателни спрямо приятелите си. Освен това не понасят, когато близък до тях човек се справя по-добре в работата и живота като цяло. Съветваме ви да не приемате изречените от тях похвали и мили думи присърце, защото е малко вероятно те да са искрени. Спестявайте им и грешките и недостатъците си, ако не искате впоследствие да бъдете публично подигравани именно поради тях. Козирозите обичат да изпъкват пред останалите и да показват негативните ви страни.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

За тези зодии победата е по-важна от всичко друго

4 знака, че Вселената те подкрепя в решенията ти

3 признака, че му липсвате, когато сте прекъснали отношенията си

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 17 май /валутен калкулатор/

Жените от тези зодии са с най-чисти сърца

Тези зодии са номер 1 във всички сфери на живота

Ако имате проблем със свекърва ви, прочетете тази притча

Как богатите жени носят шал: 7 тайни, които трябва да запомните и вие

Кога разликата в годините във връзката започва много да тежи?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com