5 лъжи, с които мъжете вкарват жените в леглото си

243814
5 лъжи, с които мъжете вкарват жените в леглото си

1. Мога ли да се кача за едно последно питие?

Тази фраза е буквално като излязла от евтин филм и е в състояние да провали дори и най-добре прекараната вечер заради своята баналност. Погледнете на нея и от другата й страна – той прекрасно разбира, че в нея няма никаква интрига, а е повече от наясно, че тя означава просто: „Няма ли най-накрая да правим секс?“ Действайки по правилата на играта, вие може да го поканите смело на „последно питие“, но само ако сте готови за това. А ако не сте – просто му кажете, че ще „пийнете“ по едно, но някой друг път. Внимавайте да не допуснете грешката да го поканите на питие, но да му откажете секс – той с основание ще ви причисли към най-наивните жени на света.

2. Ела у нас, за да гледаме видео!

Как да побъркате мъжа само с език

Може да подарите на любимия истинска наслада, да го побърката и да го накарате да ви боготвори. Нужно е да усъвършенствате няколко техн...

Ако досега не сте се озовавали заедно в леглото, то подтекстът на тази фраза буквално означава, че той смята, че това ще се случи точно днес. И вади „тежката артилерия“. Той, разбира се, ще пусне вашия любим филм, а не неговия, за да може максимално да ви „разтопи“. Виното, свещите и неговата мнима заинтересованост трябва само да засилят вашата бдителност. И макар този сценарий да е на нивото на детската градина, според статистиката, именно на него се доверяват най-много от мъжете по света.

3. Нека просто да полежим…

Разбира се, че тази пошла фраза е по-скоро прерогатив на тийнейджърските свалки, а не на отношенията между възрастни. Но се оказва, че много от по-зрелите представителки на нежния пол се хващат на нейния капан. Простото „полежаване“ е най-верният път към секса, защото останалите бариери вече са били преодолени. Все пак, нима има жена, която просто би лежала до мъж, който й харесва? А да ви съблазни в подобен момент е въпрос само на малко техника и не особено много време.

4. Няма да те дам на никого!

Най-опасните думи, които можеш да чуеш от една жена

Със сигурност знаете, че доста често жените казват едно, но всъщност имат предвид обратното или съвсем друго. Какво да се прави –...

О, колко трогателно! Извадете носните кърпички, защото след тази фраза може само да се ридае. Тя ни е добре позната от повечето бразилски и мексикански сериали. „Постарай се да бъдеш малко по-оригинален!“ би трябвало да си каже всяка умна жена, в момента, в който чуе това сърцераздирателно откровение.

5. Ще бъда завинаги с теб!

„Ти екстрасенс ли си?“ – бихте могли да го попитате веднага вие. Кой би могъл изобщо да знае какво ще се случи между вас? Ако беше така – нямаше да има нужда от брачни договори и фразата „несходство в характерите“ нямаше да се среща в бракоразводните решения на съдиите. Тук възможностите са две – той или е толкова влюбен, че не може да разсъждава логично, като въображението му се е развихрило, или се опитва просто да ви заблуди с красиви фрази от сваляческия си репертоар.

източник: highviewart

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com