9 грозни мъжки секс тайни, които ще ви смутят

61205
9 грозни мъжки секс тайни, които ще ви смутят
Снимка: iStock/Guliver

Това са няколко признания на мъже, които споделят мръсните си секс тайни. Партньорките им дори не подозират какво се върти в главата на мъжа до тях.

1. Вече не харесвам тялото на жена си. Знам, че е отвратително, но след раждането нищо не е същото. Искам да отслабне и да върне предишната си форма... доколкото е възможно. Напоследък предпочитам да гледам порно и да мастурбирам, вместо да правим секс.

- Анонимен, 33 г.

 

2. Искам да правя тройка с моята партньорка и една от най-добрите ми приятелки. Мисля, че ще си паснем страхотно в леглото. Приятелката ми никога не би се съгласила... но ако тя не иска, ще намеря друга жена, която да я замести.

- Анонимен, 28 г.

 

3. Мечтая си да правя случаен секс с много по-млада от мен жена. Искам да си припомня какво е страстният секс след 19 години брак. Толкова ли е лошо?

- Анонимен – 48 г.

 

4. Под леглото си имам надуваема кукла, за която жена ми не знае. Винаги съм си падал по това и не знам дали е фетиш или просто навик, но не мога без нея. Така все едно правя секс с две жени. Донякъде това е добре и за жена ми, все пак не и изневерявам.

- Анонимен, 55 г.

 

5. Имам сексуални фантазии с майката на приятелката ми. Разберете ме, изобщо не съм странен или извратен, просто тя изглежда адски секси! Има пластични операции, силикон в бюста и ходи на фитнес всеки ден.

- Анонимен, 32 г.

 

6. Преди да се оженя съм имал гадже мъж. Дълго време си мислех, че съм гей, но в последствие разбрах, че съм бисексуален. Избрах жените, защото обичам децата и винаги съм искал да стана баща. Все още се заглеждам по мъже понякога.

7 неща, които да не правиш по време на орален секс

Жените и мъжете имат различни представи за оралния секс. Те рядко се припокриват и от там идват доста недоизказани желания или проблеми...

- Анонимен, 37 г.

 

7. Обичам да правя секс клипчета, когато с жена ми сме в леглото. Проблемът е, че никога не съм и ги показвал и тя не знае. Абсолютно никога не бих ги показал на друг, не бих ги и качил някъде. Просто за собствено удоволствие.

- Анонимен, 44 г.

 

Кои са нормалните болки по време на секс?

... и кога е време да потърсим лекар. Освен удоволствие, сексът е и голяма отговорност към здравето ни. Всички сме изпитвали някакъв ви...

8. Женен съм от 10 години и от известно време насам винаги си представям, че правя секс с друга жена, когато съм с моята. Просто тя вече не ми действа така, както в началото и имам нужда от друг стимул.

- Анонимен, 42 г.

 

9. Снимал съм се в порно филм като много млад. Никога не съм казвал на никого. Сигурен съм, че ако съпругата ми разбере, ще се отврати от мен и може да ме напусне. В моя защита ще кажа, че бях прекалено млад и изобщо не съм се замислял. За мен беше гордост, че са избрали точно мен.

- Анонимен, 39 г.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com