Дневен хороскоп за неделя 06.03

4156
Дневен хороскоп за неделя 06.03

Последният почивен ден винаги е наситен с усилена подготовка за новата седмица. Забавете темпото и се опитайте да си починете и днес, за да сте заредени с нови сили за понеделник. Не приемайте съвети от хора, които не са близки до вас.

Овен

Днес изкушенията ще са прекалено много, но се опитайте да отхвърлите поне половината от тях. Ако имате сериозна връзка, изобщо не се захващайте дори и с безобидни флиртове. Това може да ви донесе морална загуба и сериозно уронване на престижа.

Телец

Този ден може да се превърне във време за равносметка. Изведнъж, без видима причина, ще ви терзаят въпроси за развитието на личността ви. Ще се питате и дали във връзката си получавате това, което желаете.

Близнаци

Днес някой от приятелите ви  може да се води от ревност и да се опита да ви провали. За това бъдете нащрек. Денят ще е натоварен и труден, но добрата организираност и дисциплина ще ви помогнат да се справите със ситуацията.

Рак

Тази неделя ще ви донесе доста препятствия, на които най-добре реагирайте спокойно и не предприемайте активни действия. Точно когато си мислите, че всичко е на път да се провали Съдбата ще ви поднесе помощ и спасение. Късметлии сте!

Лъв

Днес ваш благодетел ще ви помогне в реализирането на ваша странична дейност. Не се чувствайте неудобно и не проявявайте излишна скромност – вие действително заслужавате този жест на подкрепа.

Дева

Не си мислете, че ако бъдете потайни  и дискретни нещата ще се потулят – не няма.  Умереността и сдържаността ще са вашите най-добри съюзници. Ако ви е трудно да сдържате поривите си изберете спорта или изкуството за изразяване на вашите емоции.

Везни

Днес може да си позволите повече напоритост и да се борите за изясняване на отношенията ви. Сега някои от представителите на знака може да попаднат под чара на дадена особа. За вас ще е добре да  намалите активността и не предприемате инициативи.

Скорпион

Действията ви, колкото и да са желани, няма да донесат желания резултат и може да доведат до объркване на постигнатото. Денят обаче ще допринесе за разгръщане на творческия им потенциал. Мнозина ще открият ново поприще за таланта си.

Стрелец

Днес ще имате късмета да може да се самоизразите и това да се хареса на повечето хора, или поне на тези, които трябва, което никак не е малко. Ще имате и силната подкрепа на членовете на семейството си. Не се обръщайте за помощ към приятелите си, обаче и не взимайте под внимание техните съвети.

Козирог

10 качества, които правят зодия Овен златна

Овните са едни от най-обсъжданит зодии, а често и най-набедяваните. Не можело да се разчита на тях, били инатливи, ревнували и често лъ...

Днес ще преживеете събитие, свързано с изкуството. Може да научите и информация за благоприятно развитие на съдебно дело. Информацията идва късно за вас, но може да реагирате психически издържливо. Винаги има втори шанс.

Водолей

Днес ще имате възможността да проявите своята активност и предприемчивост. Очаква ви ден на активно общуване и нови запознанства.  Някои от вас може да получат предложение за смяна на местожителството си или местоработата.

Риби

Днес не търсете виновник за възникващите препятствия, причините за това ще останат скрити, а вие ще похабите важни сили и нерви. Посветете деня на търсене на начини за разтоварване и отпускане. Анализирайте събитията, но без да съдите и обвинявате другите и без да се чувствате виновни. Просто си направете изводите и съставете план за промяна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com