Жените са по-доволни от сексуалния си живот

11047
Жените са по-доволни от сексуалния си живот

Изследване, публикувано в британските медии, показва, че жените са по-удовлетворени от секса след прескачане на кръглата цифра от 50 години. Спрямо това проучване, цели 75% от нежната половинка в акта е удовлетворена след края му, докато при мъжете този процент е 50, съобщи БГНЕС.

Лекарите обясняват, че с възрастта нивото на тестостерон намалява. Появяват се заболявания на сърцето или диабет, които се характеризират с ниско сексуално желание, депресия и наддаване на тегло.

Как да преборим рутината в секса

Жена ви не иска нищо нестандартно? Мъжът ви си знае неговото: отгоре и колкото може. Ако това се е превърнало в рутина, то вече има &bd...

В изследването участвали 1000 хетеросексуални двойки. 3/4 от жените на възраст между 50 и 79 се похвалили, че са напълно доволни от случващото се в леглото. Или на другите по-нестандартни места. Това съотношение при мъжете било едва половината от участващите. 16% от представителите на силния пол дори се оплакват, че са доста разочаровани спрямо 10 на сто от жените.

При мъжете над 70 години дялът на неудовлетворените достига една четвърт, но при жените се запазва на едва 7%. За недоволството на дамите са виновни липсата на желание от страна на половинката или продължителността на акта. Честотата също има значение.

Редактор: Надежда Иванова

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com