Как да флиртувате с мъж според зодията?

18428
Как да флиртувате с мъж според зодията?
Снимка: iStock/Guliver

Всяка зодия има свои собствени тактики за съблазняване. Това е вашият знак, който ще ви каже как да флиртувате правилно.

Темата за срещите и флирта понякога е изключително неудобна. Особено за жените, защото мъжете често го правят. Има обаче малка тайна, която може да ви помогне в този труден въпрос. Смята се, че стратегията за флирт зависи и от знака на Зодиака.

Как да флиртуваме със зодиакалните знаци?

Овен

За жените Овен най-важното е да направят първата крачка, а не да чакат инициативата от мъжа. Колкото и да е странно, работи.

Телец

Телецът има навика да чака да проявят интерес към нея. От една страна е добре, защото си знае цената. От друга страна, можете да загубите човека. Ето защо си струва да познаваме разумната линия на очакване.

Близнаци

Ако харесвате млад мъж, не се страхувайте да направите първата крачка и да започнете разговор с него. При вас е много по-лесно, отколкото за другите, диалогът се дава както с познати, така и с непознати.

Рак

Колкото и да е странно, силата на Раците е в дипломатичността и умението да изслушват човека. Някои хора трябва да бъдат разбрани. И вие сте човекът, който може да даде на всеки такава възможност. Но не забравяйте да станете пълноправни участници в диалога.

3-те зодии, които са най-добри във флирта

Лъв

Ако ви липсва внимание от определен човек, опитайте се да покажете, че сте специален. Изпъкнете от общата компания, докажете, че сте достойни за внимание и любов и ще успеете.

Дева

Вие сте пример за спокойствие и аристократизъм. Трудно ви е да изразявате емоции, но това не е ключовото действие във флирта. Можете да покажете всичко под формата на жестове и поглед. Първоначално това може да изглежда сложно. Въпреки това трябва да опитате и дори ще ви хареса.

Везни

Смята се, че Везните са истински експерти във флирта. Ето защо основният съвет в този случай ще бъде следният: продължавайте да правите това, което можете. В този случай експериментите могат да навредят.

Скорпион

И вие като Девите сте изключително мистериозни. Формирате мистерия и напрежение. Определено не можете да се наречете прочетена книга. Ето защо трябва да се възползвате от това и да използвате подценяването като инструмент за флирт. Трябва обаче да знаете мярката, за да не нараните мъжа.

Кои ЗОДИИ са родени за флирт и кои за сериозна връзка

Стрелец

Жената Стрелец, напротив, са доста предсказуеми по отношение на любовните дела. Те действат така, както им показва сърцето. Това не пречи да постигнете добри резултати във флирта. Но за това трябва да сте активни.

Козирог

Без съмнение знаят какво искат. Не обичате да играете дълги игри и да очаквате действие от човека. Ако нещо те интересува, казваш го. Колкото и да е странно, това поведение значително опростява връзката с човека. Продължавайте в същия дух.

Водолей

За представителите на този знак флиртът е неразделна част от живота им. Те не виждат нищо лошо в това да бъдат мили с мъжете. Това обаче може да заблуди мъжа. Ако се интересувате от конкретен мъж, трябва да му обърнете специално внимание, като му кажете, че сте направили избор.

Риба

Трябва да намерите нови начини за флирт. Може би си струва да вземете съвет от приятели, които са малко по-компетентни от вас по този въпрос. Нещо ново ще ви помогне да спечелите мъжките сърца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com