Какво забелязват мъжете на първа среща?

2314
Какво забелязват мъжете на първа среща?
Снимка: iStock/Guliver

Чудите ли се какво си мисли той на първата ви среща? Вероятно сте прекарала поне 1-2 часа, приготвяйки се, така че да изглеждате зашеметяващо, но всъщност имате ли представа мъжете на какво най-много обръщат внимание? Вижте тук:

1. Усмивката ви

"Имаш прекрасна усмивка" - чували ли сте тази реплика по филмите? В действителността също се използва, защото има значение за мъжете. Те обичат чудесно подредени, бели зъби, с деликатно червило по устните ви. Но със сигурност това е разбираемо, вероятно и вие забелязвате това в един мъж (минус червилото :). Обичат да виждат, че една жена се усмихва и има чувство за хумор. 

2. Общият ви външен вид

Сериозна грешка е да си сложите силно опушен грим, да тупирате косата, така че да не мърда и косъм, а за финиш да добавите най-обемните ви и крещящи бижута. Мъжете имат нужда да усещат естественост в една дама и обичайно елементите, които са прекалени, ги отблъскват. За първа среща се опитайте да бъдете елегантна и секси, но не прекалено провокативна, защото това би изпратил погрешен сигнал.

3. Самочувствие

Увереността във вашите качества е най-желаното нещо у един мъж. Споделете с радост вашите хобита и интереси, работата ви и образование. Гордейте се със себе си и покажете, че вие самата оценявате труда, който сте положила. Има изключително тънка граница между увереност и арогантност, обаче. Важно е да не я прекрачвате.

4. Интересът ви към събеседника

Дълги истории за миналото ви на първа среща са огромна грешка, освен ако не е 100 % категорично, че отсрещния човек наистина се интересува. Успешно върви разговор, който има динамика. Ако на въпрос "Имате ли братя и сестри", отговорите с "Да, имам", последвало от 6-7 комични ситуации като деца,  майка ви кого обича повече и как ви е яд, че брат ви не е записал право, то вероятно ще изтощите събеседника си. Поддържайте разговора жив, отговорете с 2-3 изречения и задайте подобен/същия въпрос обратно, за да се опознаят и двете страни.

5. Дребни несъвършенства

Всъщност мъжете са доста повърхностни на моменти и забелязват дребни детайли, който не им допадат, като отчупен маникюр/лак за нокти; малко петно по блузата, напукани пети, червило по зъбите. Опитайте се да сте в много прилежен вид на първата ви среща. 

6. Колко сте наивна

Откровено казано, мъжете обичат да се изхвърлят и то често, за да впечатлят някого. Ако сте готова да повярвате на всяка изключително невероятна история без капка съмнение, ще си даде сметка, че сте доста наивна, което всъщност обичайно е отрицателно качество. Едва ли Иван от счетоводния отдел обича веднъж годишно да скача с парашут от някоя скала в Коста Рика (не че не е възможно, но е доста малко вероятно).

*съвет - Опитайте се да бъдете максимално себе си. Излязъл е с вас, защото ВИЕ сте му интересна, не се правете на друг човек, защото мислите, че така ще му допаднете повече.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Урок по Лазаруване – какво прави всяка девойка на Лазаровден?

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com