Направете си кубчета лед за многократна употреба! Не се топят и не разреждат напитката!

10302
Направете си кубчета лед за многократна употреба! Не се топят и не разреждат напитката!
Снимка: iStock/Guliver

Замразяването на кубчета лед във фризера изисква използването на калъп, пълен с вода. Сега можете да направите всичко много по-лесно. Новост в индустрията е ледът за многократна употреба, който винаги е наличен без ненужна подготовка. Може да се сложи в чашата ви с  кафе или любимия ви сок или в чаша алкохолна напитка.

Успешна алтернатива на традиционния лед

Сух лед - не се топи и не разрежда напитката!

Чували ли сте за коктейли със сух лед? Ако не сте, ще се побъркате. Ако сте чували за него, предстои да видите най -яката рецепта за ко...

Кубчетата лед за многократна употреба се използват за замразяване на храна по оригинален начин. За тяхното производство се използва  полиетилен, подобен на силикона. Вътре във формите се излива вода. След като поставите такава порция вода във фризера, в крайна сметка ще излезе кубче лед за многократна употреба. Той е малък по размер и много лесен за използване. Сега можете, ако е необходимо, да закупите такъв продукт и да охладите всяка ваша напитка. Но водата няма да изтича от формата, а само ще се стопи вътре. Това е много добро за запазване на вкуса и концентрацията на напитката. Производителите препоръчват да изплакнете формата всеки път, когато трябва да я замразите отново. В крайна сметка се вписва в напитките.

След потапяне на такъв продукт във фризера се осигурява бързото му охлаждане. И можете да се насладите на освежаваща напитка, приготвена без усилие. Да, колкото и да звучи невероятно, това наистина е възможно – хем алкохолната ни напитка да остане неразредена, хем да е леденостудена. Тези кубчета са чудесни и за масаж на лицето, именно защото не се разтичат.

Веднъж използвани, след това кубчетата могат да се измият и отново да се сложат във фризера до следващото им използване. Е да, хората които са поддръжници на екологичния начин на живот биха казали, че пластмасата е вредна, но пък не всеки би се съобразил със това. Нй-важното все пак е практичното.

Въпреки факта, че новостта се появи сравнително наскоро, много потребители вече са станали фенове на кубчетата лед за многократна употреба. В допълнение към директното използване на замразяващи напитки, хората често  държат такива кубчета в хладилника ди, за да оказват първа помощ при наранявания. Особено често е необходимо да се прилага лед при деца, които често получават различни видове синини по време на игра.

Защо НИКОГА да не си поръчваме лед в ресторанта

Много от хората предпочитат минимум веднъж в седмицата да вечерят или обядват в ресторант. Освен, че няма да се занимават с приготвяне ...

Потребителите намират този продукт за удобен и практичен. Замразяването на формичките не винаги се случва толкова бързо, колкото бихме искали. Но новостта е много полезна, така че потребителите уверено препоръчват такъв продукт. Не заема много място, но е ефективен за използване.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Любов в облаците: Пилот предлага брак на стюардеса пред пътниците (ВИДЕО)

Черен чай или кафе - кое ще ви събуди по-добре

Каква е причината да обикаляме 3 пъти църквата на Великден?

Какво задължително се прави през Страстната седмица?

Изплашете веднага: 7 най-ефективни начина за защита срещу кърлежи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com