Разберете кои са представителите на най-красивите зодии

6052
Разберете кои са представителите на най-красивите зодии
Снимка: iStock

12 място - Водолей

Водолеите трябва да бъдат извадени от този рейтинг, защото те изобщо нямат връзка с красотата. Водолеите, както и да изглеждат, не обръщат внимание на красотата си. Единственото нещо, което може да накара Водолеите да обърнат внимание на външния си вид, са непланираните промени, защото представителите на този знак мразят, когато нещо се промени без тяхно знание.

11 място - Козирог

Козирозите са с незабележима външност. За тях да използваш красотата означава да подражаваш на другите, което е напълно неприемливо за високоморалните Козирози. Като цяло красивите Козирози страдат само от красотата си. Не можете да видите ума й зад нея!

10 място - Стрелец

Почетното десето място е за Стрелците, които се отнасят към собствената си външност по същия начин, както въобще към всички други явления в света: щом Милата Вселена е създала нещо точно такова, значи някому е нужно. Стрелците просто са твърде мързеливи, за да се занимават с красотата.

9 място - Близнаци

Девето място отива при Близнаците, които могат да изглеждат както си искат. Очевидно затова на Близнаците се дава повече естествена красота от всички останали знаци. Близнаците знаят най-важното: независимо с какъв ангелски вид ги е наградила природата, под нея все още е скрита хаотична бездна.

Най-привлекателното при жените според Зодиака

8 място - Рак

От една страна, нищо човешко не е чуждо на Рака и възхищението на другите към тях, че са красиви, ги ласкае. По външния вид на Рака можете да направите точни заключения за нейния вътрешен свят. В смисъл, че колкото по-красива е младата дама Рак, толкова по-принципна е тя.

7 място - Овен

Овенът помни, че красотата е страшна сила и затова я използва: само и изключително, когато всички други методи не работят. Тогава Овенът облича най-разголената си рокля, извива къдриците си и излиза да се бие до смърт – като един воин на полето.

6 място - Телец

Почетно централно място в хороскопа заема Телецът, когото Скъпата Вселена на красотата го е обсипала щедро, но е забравила да сложи упътването за употреба. 

5 място - Везни

Всичко в живота на Везните трябва да е перфектно, включително и те самите. Но за лични цели Везните изобщо не използват красотата. По-скоро те използват собствената си красота само в един случай: като стандарт.

10-те зодии, под които се раждат най-красивите жени и мъже

4 място - Дева

Девите използват красотата си повече от другите зодии. Не стигна до първите три лидери само защото никога няма да надгради своите естествени данни с помощта на безбожни трикове. Но това, че природата е премерила, Девите използват с всички сили.

3 място - Скорпион

Челната тройка е за Скорпионите. Скорпионите все още се смятат за фатални красавици. Скорпионът обикновено може да ходи с чувал за картофи и с обръсната глава - а другите ще се възхищават на красивата й фигура и прекрасната форма на черепа. Скорпионът с нейната невероятна привлекателност, определено изглежда пред всички като изписана красота.

2 място - Риби

Всичко, което Рибата има в живота, се постига благодарение на красотата, докато други качества и умения се считат за напълно излишни.

1 място - Лъв

Златният медал и титлата на главната красавица на Зодиака отиват при Лъвиците. Не завиждайте на красотата на Лъва, Лъвицата може да прилича на всичко. Тя може да убеди всички, че е изписана красавица.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 15 май /валутен калкулатор/

Как да освежите уморените клепачи: процедури, които определено помагат

Свеж вид: 10 начина да освежите насълзените очи

Модните грешки, които визуално ще ви направят по-дебели

4 признака на женска небрежност, които отблъскват мъжете

Защо младите мъже харесват по-възрастни жени: 9 причини

5 досадни навика, които слагат край на връзките – имате ли ги?

Знаете ли какви жени уважават мъжете най-много?

Кои неща в нашата кухня обикновено използваме неправилно и къде грешим?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com