Сексът е по-добър с по-малко килограми

16880
Сексът е по-добър с по-малко килограми

Мъжете, които редовно спортуват, са по-големи полови атлети и доставят по-голямо удоволствие на своята половинка в леглото, показва ново проучване.

Представителите на силния пол, които се застъпват за здравословния начин на живот са по-активни в леглото и могат да правят секс по-дълго от мъжете, които не тренират, предаде БГНЕС.

Властните жени били полезни за мъжете

Смята се, че властните и деспотични жени съкращават живота на силния пол, но учените не са съгласни. Ново проучване, проведено от кана...

Намерението на силната половина от човечеството да се отърве от биреното коремче помага не само за тонус, но и подобрява сексуалния живот.

Според новите изследвания загубата на тегло увеличава нивата на хормона тестостерон с цели 50%, а също така това намалява риска от диабет при мъжете, които са най-податливи на това заболяване.

Съвместното проучване на сексолози и специалисти по храненето доказва пряката връзка между загубата на тегло и секса, особено при мъжете между 40 и 50 години. За да запазят страстта в спалнята, е добре господата да продължават да се грижат за фигурата си и на средна възраст.

Дамите също е добре да се преборят с няколкото излишни килца, тъй като тяхното удоволствие в леглото зависи и от самочувствието. Колкото по-добре се стремим да изглеждаме, толкова по-добре се чувстваме.

Жените пият по-често от мъжете

Отминаха дните, когато жените пиеха по чаша вино на празници, защото съвременните дами са сериозен "конкурент по чашка" на мъжете. Инф...

Редактор: Десислава Симова

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com