Тези 3 зодии са кралиците на флирта

19326
Тези 3 зодии са кралиците на флирта
Снимка: Pexels

Един невинен флирт може да се превърне в чувство, но това не винаги е така. Звездите дават да се разбере – има зодии, които много обичат да привличат вниманието и... да съблазняват. Те дори сякаш "блестят" в компанията, излъчвайки атрактивен външен вид и магнетизиращ нрав. Те лесно могат да откраднат момент или два, или дори да разбият сърцето ви! 

Чудите ли се кои зодии обичат да флиртуват най-много? Тези трите са спецове в тази област! Лесно ще объркат главата ви, защото са много уверени. По-добре внимавайте с тях, ако не искате да ви разбият сърцето. Предимствата при тях са, че флиртът може да се превърне във връзка.

Рибите съблазняват със своята чувствителност

Риби е зодиакален знак, който се отличава с чувствителност и артистични способности. Те са много изобретателни и лесно очароват събеседника си. Те са душата на купона, така че не им е трудно да се озоват сред непознати и да се приобщят успешно към тях. Със своето красноречие и чувство за хумор те лесно могат да очароват повече от един човек. Те са изключително социални и обичат да обсъждат всякакви теми без да имат някакви задръжки или притеснения. Рибите също могат да бъдат романтични, така че понякога флиртът ги тласка към дългосрочна връзка. 

5 зодии, които предпочитат флирта пред сериозната връзка

Девите са компетентни по всички въпроси

Този блясък в очите на Девата може да очарова всеки. Господата и дамите от тази зодия са истински „чаровници“. Имат много самочувствие и са компетентни по почти всяка тема! Събеседниците ги слушат със затаен дъх, взирайки се в очите им, пълни с разбиране и интелигентност. Това е техният метод на флирт – те се правят на експерти. Те ще ви посъветват какъв компютър е най-добре да си купите или каква рокля ще бъде най-добрата за вас. Обичат да приготвят вкусна напитка или добра вечеря. Техният флирт на пръв поглед изглежда като добър съвет. Но с течение на времето можете дори да си загубите ума си по тях. 

Лъвът е истински майстор на флирта

Лъвиците атакуват по-бързо, отколкото си мислите! Жените Лъв са склонни да бъдат семейно ориентирани, привързани и по-скоро консервативни. Когато обаче на хоризонта им се появи привлекателен човек, те веднага атакуват. Какво означава това? Те могат перфектно да отговарят на интересите на обекта, по когото са си паднали. Те ще плуват, ще скачат с бънджи и дори ще се научат да готвят най-изисканите ястия, само за да впечатлят другия човек. Готови са на всичко, когато преследват някаква цел. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 май /валутен калкулатор/

7 начина за откриване на изневяра

Програмата за пране, която разваля пералнята

Какво ще се случи с тялото ни, ако пием сок от нар всеки ден?

4 неща, които всяка дама над 40 години трябва да направи

Възможно ли е да сварите картофи за 5 минути?

10 подаръка, които не трябва да се дават на новодомци

Нумеролог разкри как рождените дати на партньорите разкриват задачата на техния съюз

Учени с важно разкритие: Ето защо може да е оглушал Бетховен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com