За женския оргазъм с удивителен знак

60551
За женския оргазъм с удивителен знак

Замисляли ли сте се някога защо мъжете са много по-пристрастени към секс, отколкото са жените. Това е така не защото интензитетът на удоволствие е по-голям при тях, а защото май удоволствието от секса коства много по-малко усилия. Силният пол има нужда от мощен визуален симулант, малко концентрация и още малко правилни движения, за да достигне до блажената кулминация, докато при жените нещата са далеч по-сложни.

Всеизвестен факт сред дамите е, че така желаният оргазъм много често е постижим при строго определени условия. Едни имат нужда от конкретни сантиметри, други свършват в строго определена поза, някои се нуждаят от много време, други може би от дълбока концентрация и липса на каквито и да било притеснения. Изобщо условностите могат да варират и дори да се комбинират помежду си, което само усложнява допълнително обстановката.

Изобретиха шоколад - виагра

Чаша горещ шоколад преди лягане обикновено не се разглежда като прелюдия към страстна нощ, но експерти успяха да създадат първия по р...

Истината е, че съвсем не защитавам в случая мъжете, защото ние действително не сме свикнали да помагаме на любимите си да достигнат до върховното блаженство. Наскоро дочух дори за история, в която мъж държал сметка на приятелката си за това, че тя не се подмокряла достатъчно по време на сексуален акт. Мислил си, че не я възбужда достатъчно, че нещо не е наред. И най-вероятно нещо не е наред.

Нима обаче проблемът е в нейния телевизор? Надали. Научете защо в нашия женски сайт iWoman.bg

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com