Изобретиха шоколад - виагра

19816
Изобретиха шоколад - виагра

Чаша горещ шоколад преди лягане обикновено не се разглежда като прелюдия към страстна нощ, но експерти успяха да създадат първия по рода си шоколад, който действа като виагра, предаде БГНЕС.

Технологията се базира на увеличение на концентрацията на флавоноиди, които се съдържат както в какаовите зърна, така и в сексуалния стимулант.

Действието на шоколада напомня това на виаграта, тъй като увеличава притока на кръв. По същия принцип работят и сините хапчета, които все повече мъже започват да използват. Допълнителен бонус е доброто настроение, с което зарежда шоколадовото лакомство.

Съставката, която ще промени напълно представите на мъжете за секс в по-зряла възраст, е напълно естествена и увеличава издръжливостта на представителите на синия пол.

Според легенди вождът на ацтеките Монтесума изпивал по 50 чаши какао преди да посети харема си, а изкусният любовник Казанова също разчитал на шоколада, за да прилича въздишките на жените.

Шоколадът е полезен, но в малки количества

Започваме добрата новина с петъчния ден с добрата новина, че учените съветват да похапвате шоколад, тъй като е полезен за здравето, но ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Стихотворение за 30 април 2024
Стихотворение за 30 април 2024

"Те сега си отива"   Тя сега си отива, още днес си отива.   Тази рокля е тъмна и така й отива. Тя е малка и хитра - на лисичка прилича, но...