Зодиите, които си подхождат

75260
Зодиите, които си подхождат
Снимка: iStock/Guliver

Вижте кои зодии си подхождат - най-добрите комбинации!

КОЗИРОГ

(23 декември - 20 януари)

Козирог

Представителите на тази зодия са безразлични, студени и, честно казано, малко скучни. Не е изненадващо, че се разбират перфектно с пълните си противоположности! Затова са идеално подходящи в комбинация с Водолей или Близнаци. Търпеливи, смешни и не фиксирани, върху проблеми.

ВОДОЛЕЙ

(21 януари - 19 февруари)

Водолей

Водолеите, обичат необмислените действия. Те се нуждаят от противотежест, която ще ги спаси от проблеми. Идеални партньори за тях са Стрелец, Овен и Близнаци!

РИБИ

(20 февруари - 20 март)

Риби

Рибите са коварни по природа. С хората, с които се обграждат, търсят опора. Това може да им осигурят не по-малко сантименталната Дева и разумният Телец.

ОВЕН

(21 март - 20 април)

Овен

Овенът смята всичко десет крачки напред, но не може да съществува до своя собствен вид. Твърде скучно му е. С непредсказуемият Водолей и умерено безразсъдните Везни се получава, перфектния тандем!

ТЕЛЕЦ

(21 април - 21 май)

Телец

Телецът никога не бърза да взима решения. Такива изискват предпазливост и непринуденост. Така с педантичните Раци и налагащите се Лъвове ще станат отличен тандем.

БЛИЗНАЦИ

(22 май - 21 юни)

Близнаци

Близнаците се нуждаят от някой, който ще изслуша техните дълги и интересни монолози, но не всички са способни на това. Има и изключения! Водолеят например е идеален приятел за Близнаци, а Везни или Лъв може да им даде силни връзки.

РАК

(22 юни - 22 юли)

Рак

Представителите на зодия Раци се нуждаят ценители на комфорта като самите тях. Хвърлят чорапите си из апартамента или слагат щепсела отдясно, не отляво? Перфектният партньор за зодия Рак е самият Телец!

ЛЪВ

(23 юли - 21 август)

Лъв

Признаваме си, честно (извиняваме се предварително): Лъвът е егоцентричен звяр и не всеки може да се справи с неговата самонадеяност. Само двамата са подходящи за тази роля: Близнаците, които бързо ще покажат, че светът не се върти около Лъва и Везни, които ще го идеализират.

ДЕВА

(22 август - 23 септември)

Дева

Девата може да обърне мисленето си за пет минути и да постигне перфектния тандем само с предприемчивия Телец. Те се разбират отлично, но в живота, често избира за съвместно съжителство - зодия Рак.

ВЕЗНИ

(24 септември - 23 октомври)

Везни

Близнаци и Везни са сродни души. И двамата обичат дълги философски разговори на по чаша нещо силно и се опитват да приемат живота не твърде сериозно. И още един добър съюз с тях може да е този с представител на зодия Телец.

СКОРПИОН

(24 октомври - 22 ноември)

Скорпион

Скорпионите жадуват за приключения, но не са готови да споделят удоволствието от тях. Така Овенът е перфектен вариант. Не обича да се забавлява, но в планирането на живота и дома ще бъде незаменим помощник!

СТРЕЛЕЦ

(23 ноември - 22 декември)

Стрелец

Най-прямата зодия, изискваща от другите същата честност и откровеност. По този начин, за него е идеално подходящ съюза с Лъв (който всъщност винаги казва, каквото му е на ум). Подходящ е и представител на зодия Овен, който ще е от полза на Стрелеца, за да намери средно място, в което няма да обиди никого.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com