Дуелът на титани: Шампионска лига се завръща с мача, който всички чакат

966
Дуелът на титани: Шампионска лига се завръща с мача, който всички чакат
Снимка: Getty Images

Най-престижният европейски клубен турнир Шампионска лига се завръща и е ред за четвъртфиналите! Старт на битките ще дадат два сблъсъка, а единият е и най-звездният такъв от фазата. Той противопоставя колосите Манчестър Сити и Байерн Мюнхен. Пеп Гуардиола се изправя срещу бившия си тим, а Жоао Кансело ще играе под наем за тима срещу отбора, чиято собственост е.

Манчестър Сити - Байерн Мюнхен: Гвоздеят от 1/4-финалите в Шампионска лига

Коефициентът на efbet за това Манчестър Сити да направи крачка към така мечтания трофей и да спечели първия полуфинален дуел е 1,78, докато ставката за успех на сметката на Томас Тухел и новия му отбор е 4,50. Съответно пазарът за равенство между двата гранда е оценен на 4,20. Те се изправят един срещу друг на "Етихад Стейдиъм" във вторник, 11-и април, от 22:00 часа българско време.

С напълно идентичен стартов час и е другият полуфинал, който ще се състои в днешния ден. Той е изключително непредвидим и противопоставя лидера във временното подреждане на португалския елит Бенфика. "Орлите" се намират в страхотна форма и ще се изправят срещу Интер, който показва все по-колебливи резултати в италианската Серия А и рискува сериозно мястото си в топ 4.

Колко далеч може да стигне летежът на Бенфика в Шампионска лига?

Коефициентът на efbet за мечтан полет към 1/2-финала и успех в първия четвъртфинал за "орлите" от Лисабон е 2,20, докато ставката за победа на сметката на италианския шампион от сезон 2020/21 е 3,55. Съответно пазарът за равенство е оценен на 3,45. Срещата ще се състои в Португалия.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com