Три суперфаворита без право на грешка, но възможна ли е такава?

4637
Три суперфаворита без право на грешка, но възможна ли е такава?
Снимка: Getty Images

Три от най-силните национални отбори в света – Франция, Белгия и Нидерландия, излизат тази вечер за своите мачове от световните квалификации за Мондиал 2022 в Катар. Франция посреща Казахстан, Белгия приема Естония, докато Нидерландия гостува на Черна гора, а и трите фаворита нямат право на грешка с оглед на ситуацията им в заключителната фаза на квалификациите.

Отборите на Франция, Белгия и Нидерландия са лидери в своите квалификационни групи, но преднината им пред техните преследвачи все още не им гарантира, че ще си останат на първите позиции. Както е известно, първото място във всяка квалификационна група дава право на директно участие на Мондиал 2022 – нещо, към което без съмнение се стремят и трите европейски гранда.

Франция срещу Казахстан 

Действащият световен шампион Франция е лидер в група D с актив от 12 точки – с три повече от втория Украйна, който е с мач повече. „Петлите“ се изправят срещу аутсайдера в групата Казахстан, който след седем мача няма нито една победа. Франция е абсолютен фаворит в двубоя на „Парк де Пренс“ в Париж и не е изненада, че efbet оценява шансовете им за победа с коефициент 1.03.

EFBET СЪВЕТВА: НАЙ-ВАЖНАТА ЧАСТ ОТ СПОРТНИТЕ ЗАЛОЗИ

Казахстан обаче едва ли ще отиде на „Парк де Пренс“ примирен със загубата. Възпитаниците на Талгат Байсуфинов ще опитат да стигнат поне до „хикс“ срещу световния шампион, а коефициентът за равенство в мача е 27.00. За победа на Казахстан над Франция efbet предлага 68.00 коефициент.

15 мача, 325 коефициент и един много щастлив потребител на efbet

Много фенове на футболната игра обичат да демонстрират знанията си в социални мрежи и сайтове за онлайн залози. Един такъ...

Статистиката по отношение на головете показва, че Франция не е толкова резултатен в квалификационната си кампания до момента. След шест изиграни мача „петлите“ са вкарали осем гола. Сега този показател може да се увеличи, тъй като тимът се изправя срещу най-слабата отбрана в групата – тази на Казахстан, която е инкасирала 12 попадения в седем мача. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.41, а за над 3,5 гола – 2.05.

Белгия срещу Естония

Тимът на Белгия, който е №1 в ранглистата на ФИФА, също има работа за довършване преди Мондиал 2022. „Червените дяволи“ водят убедително в група B с актив от 16 точки и преднина от пет пункта пред втория и третия Чехия и Уелс. Все пак белгийците се нуждаят от трите точки срещу Естония, за да убият интригата в групата и да си подсигурят първото място.

Естонците заемат четвърто място с четири точки, като в шест срещи са допуснали четири поражения. И тук не е изненада, че тимът на Белгия е с нисък коефициент – 1.04. За „изненадите“ в средата – равенство или победа за Естония, efbet дава съответно 18.00 и 96.00 коефициент.

За разлика от Франция, Белгия демонстрира далеч по-мощна атака в световните квалификации – 21 отбелязани гола в 6 мача, или средно по 3,5 гола на мач. Естония пък е „пуснала“ 16 гола във вратата си, като пет от тях дойдоха тъкмо срещу Франция в първия мач, изигран в Талин.

"Искам да стана като кака Стойка": От боксовата зала до статута на идол със "златната" Кръстева (ВИДЕО)

Стойка Кръстева беше една от дамите, донесли най-голяма радост на българския спорт изобщо през последния век. Във време, в което спортн...

НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ В EFBET - ВСИЧКО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ

Нидерландия гостува на Черна гора

Нидерландия изглежда в най-рискована позиция от трите фаворита. Два мача преди края „лалетата“ са лидери в група G с 19 пункта, но Норвегия и Турция са опасно близо. Скандинавците се нареждат втори със 17 точки, докато полумесеците се нареждат трети с 15 пункта. Холандците се нуждаят от победа, за да си подсигурят класирането за Мондиала, а грешка на Норвегия дори би им подсигурила първото място.

За целта Нидерландия трябва да победи отлично представящия си отбор на Черна гора, и то като гост. В Подгорица никога не се играе леко заради местната атмосфера, а освен това тимът е спечелил цели 11 точки за осем мача, като има три победи. Тимът загуби тежко с 4:0 като гост на Нидерландия, но сега ще иска да вземе реванш на свой терен.

Efbet дава коефициент 1.27 за победа на Нидерландия, докато равенството е оценено на 6.30, а за победа на Черна гора е фиксиран коефициент 12.70. „Лалетата“ са вкарали впечатляващите 29 гола в осем мача, а освен това са и с най-силната защита в групата – шест допуснати попадения, колкото има и Норвегия. Коефициентът за над 2,5 гола в мача е 1.63, а противоположният залог е котиран на 2.45.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от рубриката "ТРЪПКАТА Е НАВСЯКЪДЕ":

Арсенал и Челси се сблъскват в голямото дерби на Лондон с огромен залог

Интер се изправя срещу Милан, за да подпечата шампионската си титла в Италия

Време за Ел Класико! Реал Мадрид ще опита да откаже Барселона от титлата

След кошмарната издънка: Ливърпул отчаяно търси обратен път към титлата

След 3 поредни загуби: Левски излиза за победа над Берое в efbet Лига

След новия начален бонус: efbet зарадва потребителите си и с нов VIP джакпот!

Пред Игор Тиаго и всички останали: Десподов фаворит №1 за гол в реванша ПАОК - Брюж

След 0:3 на "Анфийлд": Ливърпул не е напълно отписан от Европа

"Алианц Арена" не помага: Байерн и Арсенал "на кантар" в Шампионска лига!

След 3:3 на "Бернабеу": Отписаха Реал за реванша срещу Сити в Шампионска лига!

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Efbet