Да помогнем на Коко

20836
Да помогнем на Коко

Като всяко дете Коко има не само големи, но и много мечти. Ние не знаем коя от тях ще реализира, но знаем че му е нужна нашата помощ, за да прави все по-големи крачки към тях.

За да бъде подобрено състоянието му, Коко се нуждае от поредица интервенции, при които оперативно крайниците му ще бъдат удължени чрез външни фиксатори. Професионалисти могат да извършат интервенцията в МБАЛ „Света Анна“ в гр. Варна.

Част от сумата вече е събрана, но тя не е достатъчна, за да може Коко да бъде като своите връстници. Ние сме тези, които можем да му помогнем да бъде като всички тях. Нужно е само по малко от всеки, за да постигнем много за Коко.

Ако си дарил, направи си selfie, качи снимката и я сподели във Facebook с #HelpKoko. Това е също толкова важно, колкото самото дарение. Колкото повече хора се присъединят към нас, толкова повече ще научат и помогнат за каузата на Коко.

Да спасим зрението на Ани

Ани е само на 6 годинки, а вече знае какво е да се бориш за по-добър живот! Малкото детенце е родено с няколко заболявания, но най-теж...

Стани истински посланик на кампанията. 

Първи етап

Първият етап от лечението на Коко се състои от три последователни операции, които трябва да бъдат извършени в най-скоро време. Именно това е целта, която си поставяме в настоящата кампания.

Втори етап

Две години след първата серия от операции ще са нужни още три такива, за да се стимулира отново процеса на растеж на крайниците.

Да помогнем на Боряна да проходи

Преди 12 години Боряна Барбутова пада на лед и скоро след това започва да губи способност да ходи. При падането един от прешлените на о...

Трети етап

След още две години трябва да стартира финалният етап от лечението, състоящ се от две последни операции, след които Коко ще може да се наслаждава на живота и мечтите си.

БАНКОВ ПРЕВОД

Титуляр: Константин Чонов Сарафов

Банка: ОББ

Да събудим Вероника от будната кома

На 7 януари 2014г. по пътя Силистра-Русе в района на Мартен, на път за училище автомобилът, в който пътува Вероника се отклонява от път...

IBAN: BG09 UBBS 8002 1019 1065 40

BIC: UBBSBGSF

С SMS

DMS KOKO на кратък номер 17 777

1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com