Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак

4324
Ерогенни зони на мъжете според зодиакалния знак
Снимка: Istock/Guliver

Според астрологията всеки зодиакален знак има свои собствени ерогенни зони. Можете да бъдете скептични по този въпрос, а можете да приемете и да следвате простите препоръки и да наблюдавате реакцията на партньора си.

През Средновековието болестите са се лекували с помощта на астрологията и като се е отчитало, че всеки зодиакален знак има най-уязвимите части на тялото, например Овенът има слабо място - главата (оттам мигрена, зъбобол, вътреочно или вътречерепно налягане), а Рибите - краката.

Това, което е уязвимо, т.е. най-чувствително, е ерогенната зона на зодиакалния знак. Препоръките на астромедицината могат да се използват и в наши дни, но в малко по-различен формат.

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Овен - глава

Овенът е първият зодиакален знак и той започва с главата във всеки смисъл. Така че, ако решите да успокоите буйния Овен, просто нежно погалете главата му и прокарайте върха на пръста зад ухото му. Агресията веднага ще бъде заменена от отпускане и блаженство. А ако самият вие сте самотен Овен, то вместо да търсите поредната секс играчка, инвестирайте в масажор за глава.

Телец - шия

Да, Телците (също като истинските бикове) обичат нежните ласки по врата. Ето защо, ако вашият избраник е започнал неволно да разтрива врата си, най-вероятно е впечатлен от новото ви червено червило, рокля или нещо друго.

Близнаци - ръце

Този невероятно креативен въздушен знак се свързва с братята близнаци Кастор и Полидевк от гръцката митология, така че те имат нужда от нещо сдвоено. Ръцете определено са сдвоена част от тялото. Опитайте се да си играете с ръцете му, да ги галите, да ги държите или да поставите ръката си върху неговата. А ако искате да го укротите, просто му направете масаж на ръцете, като не забравяте всеки пръст. Той определено ще го оцени.

Рак - гърди

Емоционалният Рак е изключително чувствителен към докосване в областта на гърдите. Този воден знак се свързва с женствеността и дома. Нежните целувки и лекото пощипване в областта на гърдите ще го побъркат.

Лъв - сърце и гръбначен стълб

Следващия път, когато се гушкате с любимия си Лъв, задръжте малко по-дълго, като бавно прокарвате пръсти нагоре и надолу по гръбначния му стълб или правите малки кръгови движения.

Общо взето, Лъвът се възбужда още от самата мисъл, че е центърът на света за своята любима. Затова не е изненадващо, че тяхната ерогенна зона е сърцето и гърбът. Вслушайте се в сърдечния му ритъм и прокарайте пръсти по гърба му. И той ще мърка в екстаз.

Тези 4 зодии правят връзките си "храм на доверието"

Дева – корем и талия

Девите са хората, които харесват татуировките на корема си. Защото коремът и талията са една от любимите им ерогенни зони. Девите организират зодиакалната система, така че те са свързани с храносмилателната система. Така че след вкусна домашно приготвена вечеря просто нарисувайте въображаеми кръгове върху корема им, това ще бъде най-ефективната сексуална прелюдия.

Везни - долната част на гърба и седалището

Везните обичат, когато леко ги пляскате по задните части или ги галите по долната част на гърба. В идеалния случай правете и двете. Откъде идва тази страст? Задните части визуално напомнят на везни - две равни, балансирани заоблени сфери.

Скорпиона - слабини

О, да, тук само сексът ще свърши работа! Верни на репутацията си, Скорпионите са изключително сексуални хора. И ако сте обвързани със Скорпион, време е да научите цялата Кама Сутра. Най-добре е да го направите заедно и без предварителна подготовка. Той ще му хареса.

Стрелец - бедра

Дори и да лъже, бедрата му не лъжат. Бедрата са онази част от тялото, която постоянно участва в движението, а самият Стрелец е голям изследовател. Така че най-лесният начин да се отпуснете и едновременно с това да го възбудите е да масажирате бедрата и подбедриците му. И той ще бъде ваш завинаги. Или поне за тази вечер.

Козирог - скелетна система и колене

Практичният Козирог олицетворява ставите и костите. Въпреки че може да не намирате коленете за особено секси, вие сте тук, за да експериментирате. За Козирога структурата е преди всичко важна и той управлява скелетната система. И тъй като Козирозите са склонни да бъдат големи шефове в нормалния живот, най-доброто, което можете да направите, е да започнете да импровизирате в леглото и най-накрая да го накарате да коленичи.

Водолей - прасци и глезени

Водолеят е хуманистичен знак, който винаги е готов да отстоява това, в което вярва. Този въздушен знак се свързва с прасците и глезените - частите на тялото, които подпомагат катеренето. Затова не забравяйте тези области, когато му правите масаж. И той няма да ви забрави.

Риби - крака

Всички почитатели на фетиша към краката несъмнено принадлежат към зодия Риби. Последният знак на зодиака събира в себе си всички уроци на 11-те знака преди него. Предвид това голямо натоварване, Рибите управляват стъпалата - котвата на цялото тяло. Подарете му масаж на стъпалата в леглото, или още по-добре - във ваната. Той определено ще го оцени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ХОРОСКОП:

Не се спират: 3 зодии, за които работохолизма е начин на живот

Тези зодии ще се радват на безумен късмет през юни 2024

Дневен хороскоп за 26 май 2024 г.

Зодиите, на чиято врата ще почука щастието през юни 2024

Тези зодии ще срещнат голямата любов през юни 2024

Седмичен хороскоп за 27 май - 2 юни 2024 г.

Когато се влюбят - кои женски зодии се превръщат в осмото чудо на света?

Зодиите, които са обречени на бедност

В събота: Това са зодиите с най-фантастичните хороскопи

Тези 3 зодии ще изпитат невероятен късмет след 60-годишна възраст

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com