В помощ на родителите eMAG пуска Baby Shop с над 53 000 продукта

944
В помощ на родителите eMAG пуска Baby Shop с над 53 000 продукта
Снимка: eMAG

eMAG пуска Baby Shop – нов „магазин в магазина”, улесняващ родителите да намерят и поръчат продукти, необходими за първите години на техните деца. Клиентите ще откриват по-лесно всичко нужно, имайки на разположение селекция с над 53 000 продукта за грижа за деца, от които над 60% са с безплатна и бърза доставка чрез абонаментната услуга Genius. Сред включените категории в eMAG Baby Shop са: пелени и аксесоари, колички и транспортни артикули, мебели за детската стая, бебешки храни и аксесоари, продукти за хигиена и грижи за бебето.

Продуктите от категориите, включени в Baby Shop, са сред най-търсените и поръчвани артикули в eMAG, като най-поръчвани са пелени и бебешки аксесоари, колички и артикули, необходими за безопасно транспортиране, следвани от оферти за обзавеждане на детската стая. През 2023 г. приблизително 69 000 клиенти са направили поръчки за около 300 000 броя стоки за бебета, от които 155 000 пакета бебешки пелени. Родителите оценяват както разнообразната оферта, така и това, че могат да пазаруват, когато имат свободен момент, без ограничения за работно време на магазина. Над половината поръчки (60%) в тези продуктови категории се правят именно вечер – между 21:00 и 24:00 часа.

„Родителите винаги се нуждаят от решения, които могат да облекчат пазаруването, особено в първите години от живота на децата, когато трябва да отделят ценно време, за да се грижат както за тях, така и за себе си. За да опростим още повече процеса при пазаруване, организирахме продуктите в нашия Baby Shop според различни нужди, възраст, както и важни събития от първите години. Така родителите могат да спестят ценно време, пазарувайки от комфорта на собствения си дом и когато им е най-удобно“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

Местата, където се правят най-много поръчки на продукти, включени в Baby Shop на eMAG, са: София град, Пловдив, Варна, Бургас, София област и Благоевград. Средно родителите отделят 118 лв. за една поръчка на стоки, посветени на малки деца.

По повод пускането на eMAG Baby Shop, от 20 до 26 май клиентите на eMAG ще открият разнообразни предложения, които ще им помогнат да спестят пари от семейния бюджет. Те могат да се възползват от стартовата оферта с до 20% отстъпка за селекция от продукти при закупуване на минимум 2 продукта. Освен това за повече от половината артикули в Baby Shop клиентите Genius се възползват от безплатна доставка и ексклузивни оферти. Доставката е безплатна за всички продукти Genius до easybox при поръчки над 19,99 лв. на ниво търговец. Доставката до адрес е безплатна за продукти Genius за поръчки на стойност над 39,99 лв. на ниво търговец. Продуктите, маркирани с Genius, са и с приоритетна доставка в района на София за продукти, предлагани от eMAG с доставка с куриер или до easybox, направени предишния ден до 22:00 ч.

Това е най-новият „магазин в магазина”, който eMAG пуска, като клиентите могат лесно и бързо да намерят най-подходящите продукти и оферти за техните нужди и в другите специализирани секции на платформата за онлайн търговия. Вижте повече подробности за Baby Shop тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com