X
 
 

Каракачанов срути Сидеров: Защо писа в "Демокрация" в полза на САЩ и Доган?

30750 19
Каракачанов срути Сидеров: Защо писа в "Демокрация" в полза на САЩ и Доган?
Снимка: БГНЕС
Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов удари сериозно по аурата на Волен Сидеров по време на дебатите за избор на ново правителство на България.

Каракачанов припомни, че като главен редактор на "Демокрация" Сидеров е писал как трябва да пратим войници в Кувейт, за да помогнем на САЩ. Писахте и как национализма бил само за Гърция и Турция, а у нас демокрация щяло да има. Писахте и колко велик политик е Ахмед Доган - архивите на "Демокрация" са живи, аз не лъжа, заби "нож в сърцето" на Сидеров воеводата.

Протестиращите от "Атака" не бяха допуснати в НС

Няма да бъдат допуснати в Народното събрание за момента шестте души от протестиращите поддръжници на ПП „Атака“, предаде &b...

Вие се слагате на американското и на турското посолство, заедно с вашия нов приятел Корман Исмаилов. Аз тогава (бел. ред. - през 90-те години) вярвах, че САЩ могат да ни помогнат. Сега обаче вие продължавате да сте им на отчет, отвърна Сидеров. И отрече някога да е хвалил Доган - това Бойко Борисов го прави, поне десет пъти го е казвал, добави "атакистът".

За финал депутатът от АБВ Светослав Белемезов обяви, че ще помълчи 10 секунди на парламентарната трибуна в знак на протест срещу изцепките на колегите си в парламента. Тогава Цецка Цачева го заплаши, че ще му вземе думата и го принуди да говори. Той каза, че в тази зала някои хора не различават ляво от дясно и не знаят какво е евроатлантизъм.

Actualno.com

Етикети:

 • Анонимен 19 Анонимен преди 5 години Профил на трол?

  Коментарът е премахнат текстово от actualno.com, тъй като нарушава общите правила за ползване на сайта и съдържа нецензурно съдържание.


  За да видите коментара, натиснете тук

 • Алфа тв 18 Алфа тв преди 5 години Профил на трол?
  По времето на кмета Славчо Атанасов от ВМРО,подкрепен от Герб, минарето на джамията в Пловдив бе удължено с около 2 м ,а.годината е 2007... \" патриотите\"воеводи къде бяха тогава ???
 • Анонимен 17 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  СЪТРУДНИКЪТ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ АГЕНТ ИВАН ИМА ЛИ МОРАЛНОТО ПРАВО ДА ДАВА ОЦЕНКИ И ДА СЕ ОБАЖДА- НЕ БЕШЕ ЛИ НА ОНАЯ ЯХТА С ОНИЯ ДЕТО ПОСЛЕ ГИ ГРЪМНАХА- КОЙ КОГО В БГ ПОЛИТИКА- АМАН ОТ АЛЧНИ ДОНОСНИЦИ И МОРАЛНИ ВЕЛИЧИЯ- АМАН БЕ ГОВЕДА- ВИЕ НЯМАТЕ ЛИ МЪЖКО ДОСТОЙНСТВО САМИ ДА НАПУСНИТЕ ХРАНИЛКАТА- ГОВЕДА.
 • Анонимен 16 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Лидеров МОЖЕ ДА СЕ СРУТИ, САМО КОГАТО САНИТАРИТЕ МУ ДАДАТ АКТИВНИТЕ СУБСТАНЦИИ, СЛЕД ИНТОКСИКАЦИЯ- ЛИДЕРОВ СЛУЖИ САМО НА ЕДИН ГОСПОДАР ПАРИТЕ.
 • Анонимен 15 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Тая лоясала топка,каракачанско куче ли е,македонска наденица ли е,винаги гледа да хване ред за някой далавера пууу няма да се наядат ,къде ли не беше то голямо лизане,не му ли пресъхна езика.
 • xp 14 xp преди 5 години Профил на трол?
  Всички св въртят като медузи.. една година говорят едно после обратното...240 женки има там, които немогат да свършат нищо полезно за тази държава. Нямат креативност, няма морал, няма израстване.. само селски плювни.. те нали 90% са си селянчета по корен : )
 • Анонимен 13 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Всички се оказват маскари когато разкриват кирливите си ризи в миналото.
 • иванов 12 иванов преди 5 години Профил на трол?
  този македонец ли е или каракачанин
 • Анонимен 11 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Волен е елегантен и тренира,за разлика от някои премиери и войводи.Сидеров не може никой да го срути.Твърдоглав е и неподатлив на манипулации.
 • Анонимен 10 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Сидеров не може никой да го срути-той е интелигентен,елегантен,тренира,чете,за разлика от много добре угоени войводи и премиери.
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 5 години Профил на трол?
  Не знам какво чете - но говори глупости!
  : 4 !
Нагоре
Последно в Актуално