Валери Симеонов: Поне 40% от вота на ДПС е купен, цигански

23768
Валери Симеонов: Поне 40% от вота на ДПС е купен, цигански
Снимка: БГНЕС

Трябва да се състави програма за управление на страната и под нея да се подпишат всички партии без ДПС. Това заяви съпредседателят на "Патриотичния фронт" и мажоритарен собственик на телевизия СКАТ Валери Симеонов в ефира на bTV.

Обединението ще подкрепи една такава програма. Ако ДПС влезе в управлението, националисти ще бъдат опозиция.

Симеонов: Има над 150 000 купени гласа от ДПС

Не може да се говори за български политически елит. Защото, ако имаше такъв, нямаше да сме на това положение. Въпросът е дали политичес...

Поне 40% от вота на ДПС е купен, цигански, посочи още Симеонов. Той обяви, че партията на Лютви Местан губи подкрепа в основните си крепости и затова пазарува гласове в Северозападна България. Съпредседателят на "Патриотичния фронт" стигна в яда си дотам, че призова Централната избирателна комисия да бъде арестувана.

ДПС няма заслуга за етническия мир, категоричен беше собственикът на СКАТ. Според него възродителният процес трябва да се анализира, тъй като е имало причина той да се случи.

Бизнесменът се обяви за задължително гласуване. Според него на изборите у нас трябва да гласуват хора с двойни гражданство, които обаче в страни-членки на ЕС.

„Няма как да съм „златен пръст”. Валери Симеонов не е Волен Сидеров. С удоволствие бих му теглил един шут”. Това заяви още Симеонов по повод Волен Сидеров. Според съпредседателя на Патриотичния фронт с лидера на "Атака" сметките ще си разчиства Свети Петър, а не той.

Симеонов: На тези две ръце няма златен пръст

Готови сме на разговори с всички. И с „Атака" можем да говорим. Не сме в парламента да решаваме личностни конфликти, заяви в студ...

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика