QUARTO&AKAGA канят на купон утре вечер в НДК!

746
QUARTO & AKAGA канят на купон утре вечер в НДК!

Повече от 20 души на сцената на LIBIDO Project – представят неочаквано добра музикална комбинация!

“На-на” е едно от новите общи парчета на Quarto Quartet и група Аkaga от проекта им Libido, което ще чуем за първи път утре вечер в зала 3 на НДК в 20.00ч и почти е сигурно – веднага ще запеем. Двете банди и приятели канят всички готови за лятото да го посрещнат (и предизвикат) заедно с тях - с усмивка, добро настроение, хубава музика и танци. На сцената ще има повече от 20 души - музикантите от класическия Кварто Квартет и група Акага, мулти инструменталиста Мишо Шишков, перкусиониста Радо Казасов от Funky Miracle и още 4 млади, гласовити и красиви момичета - певици и актриси, (част от тях все още студентки в НАТФИЗ). Цялата тази музикална тумба, в която почти всички се познават още от деца, а и повечето са съученици от музикалното училище, се срещат за първи път на сцената в екстравагантния и купонджийски LIBIDO Project. Утре вечер, в рамките на близо два часа ще чуем 20 летни, енергични и весели парчета - комбинация от фънк, фюжън, джаз и класика. Половината от тях ще видят за първи път “бял свят”, защото са специално написани и създадени за шоуто. Ако все пак нещо ви зазвучи познато – то със сигурност ще носи почерка на срещата между толкова различни по стил музиканти.

Заглавната песен на проекта - парчето “Libido” е поверено на пловдивчанката Нели Солакова, позната на публиката от шоуто Bailando, в което си партнираше с големия Васил Петров. Специално внимание и в знак на почит към звездния Prince, който не отдавна ни напусна, в програмата влиза и “съвършенното парче”, по думите на Краси от Акага – емблематичното “Purple rain”.

QUARTO&AKAGA изненадват с общ музи

LIBIDO Project е заглавието на най-новият нестандартен и забавен музикален проект с участието на класическите музиканти от QUARTO QUART...

След премиерата на 17 май, шоуто Libido Project има амбицията да реализира още свои издания, а през лятото се планира заснемането на видео клип към едно от новите парчета. Няма да е изненада и ако след този огромен труд, който стои зад Libido Project се появи и цял нов албум, носещ същото примамливото заглавие.

Събитието на 17 май в НДК се мести в зала 3, поради технически причини, а цените на билетите са с цени от 15 и 20 лв - в системата на Ticketportal.bg и Билетен център в НДК.

Можете да се присъедините към събитието – ТУК.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Музика